Lányok! Amikor körmöt csináltattok figyelembe veszitek, hogy a pasitoknak milyen formák, színek, hosszúságok tetszenek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 08:24
3/7 anonim válasza:
Igen. Szerencsére eddig egyik pasimnak sem voltak különösebb elvárásai ilyen téren, de mielőtt valami szokatlant csináltatnék, ki szoktam kérni az aktuális partnerem véleményét. Vagy ha mondjuk tudom, hogy irtózik a piros körömtől (most csak mondtam valamit példának), akkor nem festetem olyanra.
4/7 anonim válasza:
Igen is, meg nem is. Sosem szólna bele, hogy milyet “csináltathatok”, de ha tudom, hogy van, ami kifejezetten nem tetszik neki, akkor nem fogok csakazértis olyat kérni.
5/7 anonim válasza:
Lol leszbikusként én sok körmösnek magyaráztam már, hogy a kicka forma vagy túl hosszú felér egy impotenciával szóval reszelje még 😂
7/7 anonim válasza:
Én általában igen, szeretem ha tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!