Szerintem azokat a körmöket érti a kérdező, amik ilyen tipik karácsonyi körmök, és elterjedtek minden karácsony idején.
Amúgy én a bordó-ezüst keveréket szeretem, mert általában karácsony előtt megyek kormoshoz, így az illik a karácsonyhoz is, meg a szilveszterhez is.
Őszintén megmondom, én szánalmasnak tartom a kis hópihés, pingvinkés, rénszarvasos zöld, fehér, piros körmöket, 16 év fölött már egyetlen nőnek sem kéne ezzel égetni magát.
Nekem is van műkörmöm, szó ne érje a ház elejét, de én nem az évszakhoz, ünnephez választom a körmöm színét, mintáját. Nektek is ezt ajánlom, csajok. (:
Francia, a kozepso ujjamon ezüst hopihe mintaval, a gyurusujjamon piros alap+feher pihe. :) De egy cuki renszarvast is siman bevallalnek :)
5# Meg az a szerencse, hogy nem mindenki egyforma. En 34 evesen sem tartom szanalmasnak magam ez miatt. Az a fontos szerintem, aki viseli jol erezze magat. Mindenki nek pedig soha semmi nem fog megfelelni. Szoval eleg ha nekem tetszik :)
A legtöbb ember meg azt tartja szánalmasnak hogy beleszólsz más dolgába:D
Mondom ezt úgy hogy én sem szoktam olyan körmöket csinálni. Az év nagyrészén nude körmöm van, és karácsonykor sem változtatok rajta.
Van egy körmös ismerősöm, és mindig rakja fel az éppen elkészített munkáit.
Pont ma délután kérdeztem meg a férjem,hogy ezeket a hóemberes, szarvasos, télapós körmöket vajon felnőtt nőknek készíti vagy tiniknek? 😃
Hát a válaszokból ítélve akkor lehet hogy "érett" felnőtt nőknek.
Amúgy nekem nincs kimondottan karácsonyi/tavaszi/nyári körmöm. Most francia manikűr van a gyűrűsujjamon kék mintával, de egy arany-piros kombót eltudnék képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!