Mit reagálnátok egy ilyen ízléstelen beszólásra?18/L
Figyelt kérdés
Volt nálunk egy kis összejövetel ahova eljött a párom is akivel már 3 hónapja együtt vagyunk. Amikor nem volt bent akkor mondta az egyik rokonom hogy jó helyre tettem a fenekem. Ezzel azt akarta mondani hogy én csak a pénz miatt jöttem össze vele. Én nem tehetek arról hogy a párom külföldön dolgozott 18 éves korától és lett pénze drága autóra meg az hogy igényes öltözködik. Ha unokatesóimat nézem (ennek az illetőnek a gyerekeit aki beszólt) akik otthon ülnek 20-on éves létükre munka nélkül akkor visszakérdeznék hogy kiben is van a hiba. Bennem aki összejött egy fiúval azért mert szereti (és mert megfogott a határozottsága,talpraesettsége) vagy benne aki hagyja hogy otthon üljenek a gyerekei amikor bármikor elmehetnének dolgozni és lehetne nekik is valamilyük. Én 15 évesen már mentem le a balatonra dolgozni ismerősökhöz minden nyáron (pedig nem voltunk sose rászorulva csak engem így neveltek hogy meg kell dolgozni mindenért). Nekem ő a második barátom és rohadtul igazságtalan hogy kvázi azt mondják hogy pénzzel meg lehet vásárolni engem.2021. febr. 16. 11:33
51/62 anonim válasza:
Dehogynem releváns. Szúrja az emberek szemét az aranyásás.
52/62 anonim válasza:
51 Hagyjad,nem ér semmit...Tipikus...Ezen nincs mit kivesézni tovább. Illetve hát van valakinek rajta mit kiveséznie,de aki ennyivel megelégszik,az annyit is ér. Elég sok pénzem van. Mégsem akarok egy igénytelen nőt magam mellé. Én megtanítom pénzt keresni,nem adok neki pénzt. Illetve adok,ha kell neki,de nem rakom az autót csak úgy oda,hogy tessék a tied,viheted. Majd ő megkeresi a rá valót,én segítek. Nem kellenek az olcsó K betűsök,hogy megelégszik azzal,hogy nesze itt egy drága autó,ez az oka annak,hogy rajtam pörögsz. Lehet,hogy van,de ha ez az oka annak,hogy tetszem neki,akkor kuka. Itt most a tetszés szón van a hangsúly. Ha nem lenne neki drága autója,stb,rá se nézne kb. Kamu,álszent... Én egy olyan nőt akarok,akivel együtt fejlődünk,együtt élünk jól,egymást segítjük. Ha ez nem felel meg,akkor nem kell. Ha egy nő ilyen,az megtalál engem.
53/62 anonim válasza:
52:52
Képzeld az utolsó soraidra reagálva, vannak férfiak,akiknek ugysem jó,ha együtt épitünk fel mindent.Tudod miért mert a k.betüsökre vágynak.A rendes szorgalmas csinos, odaadó nõk már nem fontosak.
54/62 anonim válasza:
52,53.Minden pár más természetű ezert ne várd,hogy valaki úgy viselkedjen mint ti.
Milyen lenne ha te úgy kéne viselkedj mint a katonaságnál,semmi saját akarat nélkül.
Esetleg nem is vagy olyan példakép akinek szobrot kéne állitani.
55/62 anonim válasza:
53. Azért vannak még olyan férfiak,akiknek nem elég pár farpofa,mert miután megtörtént a dolog,azután jön az a rész,mikor el kell viselni...
57/62 anonim válasza:
Nevess rajtuk, kicsit játssz rá szórakozásból,, stb.
58/62 anonim válasza:
56 Az undorító személyiségét. Mellesleg az nem vonzó...lehet lefele mutat a mutató mellesleg tőle. A férfinak nem csak úgy van,hogy bármilyen nőre áll. Ha full rossz a kapcsolat,akkor nem igazán fog menni.
59/62 anonim válasza:
Ne hallgassál senkire,ha igazán szeret ő,meg te is szereted,akkor inkább szíved dikáljon hogy kik szeress..
Ja,amúgy másik,mi lenne ha egy koszos putris emberrel jöttél volna össze?
60/62 anonim válasza:
Jah gondolom az se tetszene nekik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!