Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit reagálnátok egy ilyen...

Mit reagálnátok egy ilyen ízléstelen beszólásra?18/L

Figyelt kérdés
Volt nálunk egy kis összejövetel ahova eljött a párom is akivel már 3 hónapja együtt vagyunk. Amikor nem volt bent akkor mondta az egyik rokonom hogy jó helyre tettem a fenekem. Ezzel azt akarta mondani hogy én csak a pénz miatt jöttem össze vele. Én nem tehetek arról hogy a párom külföldön dolgozott 18 éves korától és lett pénze drága autóra meg az hogy igényes öltözködik. Ha unokatesóimat nézem (ennek az illetőnek a gyerekeit aki beszólt) akik otthon ülnek 20-on éves létükre munka nélkül akkor visszakérdeznék hogy kiben is van a hiba. Bennem aki összejött egy fiúval azért mert szereti (és mert megfogott a határozottsága,talpraesettsége) vagy benne aki hagyja hogy otthon üljenek a gyerekei amikor bármikor elmehetnének dolgozni és lehetne nekik is valamilyük. Én 15 évesen már mentem le a balatonra dolgozni ismerősökhöz minden nyáron (pedig nem voltunk sose rászorulva csak engem így neveltek hogy meg kell dolgozni mindenért). Nekem ő a második barátom és rohadtul igazságtalan hogy kvázi azt mondják hogy pénzzel meg lehet vásárolni engem.

2021. febr. 16. 11:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
80%

Hát nálam semmivel nem rosszabb kategória, ha emiatt szólnak le vagy ha te szólod le azt, aki 20 évesen nem dolgozik még vagy engedi a gyerekinek hogy ne tegyék. Mindkettő a másik életébe szól bele cseppet sem kedvesen. Egyik kutya, másik eb.

Sokkal hihetőbb lenne tőled is, hogy nem a pénz miatt vagy vele, ha közben nem szólnád meg és néznéd le azt, aki máshogy él vagy gazdálkodik, mint te.

2021. febr. 16. 16:40
 42/62 anonim ***** válasza:
88%
Anyagias a rokon, elég proli is, az biztos, de annyira azért ez nem sértő. Hogy szereted a párod, az nagyon jó, de hogy még anyagilag is jól áll, az még jobb. Így szóvá tenni mondjuk neveletlenség.
2021. febr. 16. 16:42
 43/62 anonim ***** válasza:
73%
40 Még mindig jobb,mint munkanélkülinek lenni,mint egyesek. Kontár.
2021. febr. 16. 16:49
 44/62 anonim ***** válasza:
33%
43 jól leszűrted a lényeget 😁
2021. febr. 16. 18:47
 45/62 anonim ***** válasza:
65%
Lényegtelen tovább vitatni,előző válaszokban ott van minden,teljesen mindegy,hogy hány proli,ivós,apatestű,szőrősmellkasú pontozta le a telefonja előtt munka után. Vagy tökmindegy,hogy egy ilyen tipik huszonéves értelmiségi csoport rohamozta meg ezt a helyet. Bár nem értem,vannak jó válaszok,amik rosszra vannak értékelve,meg rosszak is,amik jóra. És ugyanígy mindenzt megfordítva,na itt bukott a dolog.
2021. febr. 16. 20:26
 46/62 anonim ***** válasza:
60%
Mit csinálnak a balatoni ismerősöknek, ahol tudtak téged alkalmazni? Jófejségből vettek fel vagy pályázni kellett többekkel a munkáért? Albérletben voltál a dolgozás alatt, 15 évesnek adnak ki lakást, szobát? Nem volt több a balatoni szállás, mint a diák fizetés? 15 évesen könnyen elengedtek felügyelet nélkül egyedül a Balatonra napokra? Gyámüggyel nem volt gond, hogy fiatalkorú egyedül van hagyva?
2021. febr. 17. 04:57
 47/62 anonim ***** válasza:
23%

46.Olyan kèrdeseket teszel fel amihez nincs közöd.Éspedig,a kérdező dolgozhatott a Balatoni szabályok és lehetőségek szerint amit a törvèny is támogat szezon idején"ideiglenes de szabályos kitétekkel.Ez pedig annyira sűrű,hogy te mint kivülálló nem is tudsz hozzászolni,mert minden eset szezonkor más.De ahogy a kérdező leírta jó példa a fiatalok részére.

Hogy simogatnád a hasadat a Balatonon,ha nem volnának a kérdezőhöz hasonló fiatalok?

2021. febr. 17. 05:30
 48/62 anonim ***** válasza:

Fiatalok nélkül is tudná simogatni a hasát.

Mellesleg van igazság abban,amit mond,függetlenül attól,hogy van-e köze hozzá,vagy sem. Egyébként ha majd kopog a rendőr,akkor majd mit mond az emberünk?Hogy semmi köze hozzá?Aha,15 évesen alkalmazható,lehet egyedül 1000km-re is akár,állta a saját lakhatását,hogy is ne. Vagy kamukérdés,vagy csak a szája nagy,mint egy átlagos magyarnak. Én fixen kimegyek ukrajnába,vagy valahova máshova,ha itt ilyen minden második huszonéves. :D Kriminális.

2021. febr. 17. 09:45
 49/62 anonim ***** válasza:

48."Fiatalok nélkül is tudná simogatni a hasat"

Hát persze,hogy tudna de akkor mégis pincéreknek az egész világon miért tesznek fiatalokat?

Tehetnének nyugdíjas asszonyokat is,de valamiért nem tesznek.

Miért?

Te amikor fiatalabb voltak,nem voltal piacosabb?

De igen.

Kiskorú!Igen!Kiskorú!

Én 17 éves koromban dolgoztam a St.Roșu gyárban és kaptam a kiskoruságomra 25% plusz fizetést és dupla szabadságot és jelzem gépen dolgoztam.

Vannak emberek koraérettek és vannak akik későiek.

A törvèny pedig tudja mit csinál.

Legalább amit a pénzemért megeszek az legyen szép és látványos.

2021. febr. 17. 16:01
 50/62 A kérdező kommentje:
Az hogy mit dolgoztam, nem releváns a kérdés szempontjából.
2021. febr. 21. 13:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!