Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan akadtam ki a sógornőm...

Jogosan akadtam ki a sógornőm ajándéka miatt?

Figyelt kérdés

Párommal (ő a férfi) egy éve házasodtunk össze, 8 éve vagyunk párkapcsolatban. Húga, azaz sógornőm egy gyönyörű és okos lány. Ő a család szeme fénye, stabil párkapcsolatban él és egyetemi tanulmányait végzi még. Könnyű kijönni vele mert amúgy nagyon kedves de vannak kiakasztó dolgai számomra amikkel eddig próbáltam nem foglalkozni.

Facebookon párom összes képén a húga van de nem számít.

Bizonyos alkalmakra vagy csak úgy, kapott párom ajándékokat húgától amin a közös képeik vannak de ennek sincs nagy jelentősége.

Nászajándékba kaptunk tőle egy kicsi fotó könyvet, ami 50 képet tartalmazott róla és a bátyjáról de legalább volt egy két olyan fotó ahol rajta voltam én is, igaz kicsit előnytelen képek, nem baj.

Tegnap küldött ajándékba egy falinaptárt, minden egyes hónapnál a párommal való közös képe látható, na itt lett elegem.

Megmondtam páromnak, hogy ezt nem találom egészségesnek, ez fura és nem akarom kirakni. Már házaspár vagyunk, egy lakásban élünk és nem a gyerekszobájában, ahol azt rakott ki amit csak akart.

Szerinte csak féltékeny vagyok, túlreagálom mert a húga tuti nem akart engem megbántani ezzel. Lehet így van de akkor is taplóságnak tartom ezt az ajándékot. A húga mit szólna ha elküldeném neki naptárban a bátyjával készült legdögösebb képeimet?

Szerintetek tényleg túlreagálom? Jól jönne pár külső szemlélő hozzászólása.

2020. jún. 23. 18:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
69%
Ezt a férjednek kéne megoldani részben. Mondd el neki, hogy ez nem normális. Van a testvéri szeretet, de az már beteges. Ugyanúgy szépen sorold fel neki, hogy mennyire benn avan az életetekben, hogy mindenhol az ő képe van és ez neked sok(k). Amiket kaptok tőle ahjándékba nem kell kirakni, nyitsz neki egy dobozt, aztán mehet a szekrénybe. Aztán ha a hugi vendégségben sérelmezi, akkor rá lehet mutatni, hogy nézd ott a közös kép a bátyáddal, viszont a többi az a közös emlékünk. Esetleg genyóságból elkezdenék én is fotós ajándékokat adni, ahol te vagy a férjeddel :D
2020. jún. 24. 11:00
 52/72 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos és a vicesebb tanácsokat is! Igyekszem a jövőben diplomatikusan kezelni a dolgot (max. szentségelek magamban) és rendet rakni kicsit párom fejében is.
2020. jún. 24. 17:12
 53/72 Savlekotő ***** válasza:
44%
Ez komoly a felesége vagy és most kezdenél a fejében rendet tenni,o vannak itt problémák a sógornőn kívül is..
2020. jún. 24. 17:16
 54/72 anonim ***** válasza:
97%
A leg rosszab dolog amit tehetsz hogy magadban tartod. Ha szentsegelni akarsz hat szentsegelj. En ha mindent magamban tartanek csak hogy ne bantsak meg senkit mar reg az elmegyogyon lennek. Nekem anyosomekkal volt nehez a hejzetem de minden szegyent felre teve megmondtam öszinten mindenki elött ami bánt. Nem vagyok a kedvenc de most beke van legalabb es mindenki tudja hol a hatar
2020. jún. 24. 17:32
 55/72 anonim ***** válasza:
98%
Volt itt par eve egy kerdes,ahol a feleseg arrol panaszkodott,hogy a ferje le sem sz*ja,csak a hugaval foglalkozik,kisergeti tanacsadasra es ha jol emlekszem meg a szuloszobaba is be akart menni,marmint a ferj a hugihoz.Keszulj fel,hogy nalatok is ez varhato.
2020. jún. 24. 17:52
 56/72 A kérdező kommentje:
Ez nagyon bizarr, úgy hangzik mint egy beteg független művészfilm. Tudtommal, sok férj is megküzd a "szétnyiló" feleség vagy barátnő látványával szüléskor, mi a fenét keresett ott a szülő nő bátyja! Hihetetlenül morbid.
2020. jún. 25. 02:06
 57/72 A kérdező kommentje:
oké talán egy szigeten ahol nincs más segitség, el tudom képzelni
2020. jún. 25. 02:07
 58/72 anonim ***** válasza:
47%

Szia.

Párom nővére ugyanez pepitában.

Először furcsálltam, hogy reggel 6-tól este 10-ig a telefonon csüngnek és csetelnek egymással. Minden áldott nap.

Majd volt szerencsém megismerni a nővérkét.

Szaladgál párommal, csikizik egymást. Volt hogy épp filmeztünk párommal, azt se vettük észre, hogy bejött valaki a lakásba, de ő már huppant is be közénk az ágyba. Mindent együtt csinálnak, én vagyok a 3.kerék.

Annyival tudom magyarázni, hogy 16 éves korukig közös szobában nőttek fel, az anyjuk magukra hagyta őket, egymást nevelték, ezért egészségtelenül szoros a kapcsolatuk.

Nem kérhetem, ahogy te sem, hogy tartson távolságot a testvérétől. De arra felhívhatod a figyelmét, hogy igen, fontos a család amiből jött, de ha a család, melyet ő alapít nem a numero uno, nem az az első a fontossági listán, akkor nagyon gyorsan helyre kell tenni a dolgokat.

2020. jún. 27. 00:31
 59/72 A kérdező kommentje:
58-as, az igen! Persze, nem lehet őket arra kérni, hogy tartsanak egymástól távolságot de szerintem kérd meg párodat, hogy legyen több kettesben töltött időtök. Te vagy a nője, a te ötleteidet és igényeidet vegye figyelembe. Nektek nélkülözhetetlen az intimitás, nővérke ne fingjon közétek!
2020. jún. 28. 14:17
 60/72 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Telibe trafáltad! Olyan is volt, hogy szó szerint, igen szó szerint közénk fingott. Majd egy kacajjal elintézték a dolgot párommal.

Ez van, nem mindenkinek ugyanaz a norma. :)

2020. jún. 28. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!