Baranka kérdése:
Tudnátok valamilyen ötletet adni?
Figyelt kérdés
Két sógornőm hazajött Angliából a lányom szülinapjára. Nem tudom milyen ajándékot adjak/adjunk nekik. A fiatalabbik sógornőm nagy túró rudi fan így azt biztos fog kapni. De mit illetve miket kapjanak ha már ennyit utaztak miattunk! Tudnátok valamilyen jó ötletet adni? Köszönöm!2012. júl. 6. 08:59
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem nem kell különösebb ajándék, elvégre a lányodnak lesz szülinapja, nem nekik. Persze, aranyos, hogy hazajönnek, de ne vidd túlzásba. Ellátod őket, bevásárolsz minden jót, együtt vagytok, stb. sztem ez elég. A túrórudi mondjuk jó öltet. Vegyél a másiknak is azt, amit szeret.
2/2 anonim válasza:
Hát nem tudom, mi amikor hazamegyünk ilyen családi eseményekre, általában mi viszünk valamit a többieknek. Kapni olyat szoktunk, ami kint nincs, vagy nagyon drága, pl. paprika, magyar bor, de ezekről tudják, hogy hiánycikk a lelkünknek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!