Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nagy nyaralósok adnátok...

Nagy nyaralósok adnátok valamilyen jó ötletet?

Figyelt kérdés

Tavaly Horvátországban voltunk, de most inkább egy másik országba szeretnénk utazni.

Autóbusszal mennénk.

Tengerpartra.

Hova érdemes menni?

Melyik ország tetszett eddig a legjobban?

Ne legyen nagyon drága.

2012. febr. 11. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Bulgária, Burgasz, Mamaia (Constanta) Románia, Odessa Ukrajna, Simferopol Ukrajna.

Ezek elég olcsó helyek.

2012. febr. 11. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:

> Autóbusszal mennénk.

> Tengerpartra.

Más tenger és tengerpart nincs a közelben. Talán a tengerszem is megfelel ?

2012. febr. 11. 11:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Utolsó nem, rendes nagy tengerhez szeretnénk menni...

2012. febr. 11. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Burgasz (és a Szluncsálj Brág, a Napospart) jó választás, és oda ráadásul megy fapados is, párezer forintért. Én azt javaslom. A szálloda nagyon olcsó, az utazás is alig több mint 10e Ft.
2012. febr. 11. 12:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Először is,ha busszal mennél akkor a távolság sem elhanyagolható.Gondolom nem akarsz 1 napnál többet ülni a buszon.

Horvátország van a legközelebb.Görögország északi része kb.24 óra,Spanyol ország kb.27 óra busszal.Román tenger is nagyon messze van.És Spanyolban voltam busszal,de majd nem sirtam mire megérkeztünk.

Korfut tudnám ajánlani,de azt is inkább repülővel.De,ha elég fanatikus vagy akkor mehetsz busszal is kb.24 óra + egy kis hajó út.

2012. febr. 11. 19:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Szerintem a napospart lesz a nyerő :)

Már voltam Görögországba busszal, és elég jól bírtam :D

2012. febr. 11. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok sikert :) Hotel Planetát ajánlom, ha vágysz egy kis luxusra :) szuper, és megfizethető, persze csak levában :)
2012. febr. 12. 00:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Én Görögországot imádom, engem nagyon vonz, mindig visszaszeretnék térni, már alig várom a nyarat, idén 15 éjszakára megyünk Pargaba.:) Egyszerűen gyönyörű :)

Spanyolország is kibírható busszal [bár mi úgy voltunk, hogy odafelé egy éjszakát Olaszországban, visszafelé pedig egy éjszakát Franciaországban töltöttünk, + 2 - 2 napot nézelődtünk mindkét országban]. Lloret de Mar nekem nagyon tetszett, még akkor is, ha egy sima kis üdülőfalu.

2012. febr. 21. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!