Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan akadtam ki a sógornőm...

Jogosan akadtam ki a sógornőm ajándéka miatt?

Figyelt kérdés

Párommal (ő a férfi) egy éve házasodtunk össze, 8 éve vagyunk párkapcsolatban. Húga, azaz sógornőm egy gyönyörű és okos lány. Ő a család szeme fénye, stabil párkapcsolatban él és egyetemi tanulmányait végzi még. Könnyű kijönni vele mert amúgy nagyon kedves de vannak kiakasztó dolgai számomra amikkel eddig próbáltam nem foglalkozni.

Facebookon párom összes képén a húga van de nem számít.

Bizonyos alkalmakra vagy csak úgy, kapott párom ajándékokat húgától amin a közös képeik vannak de ennek sincs nagy jelentősége.

Nászajándékba kaptunk tőle egy kicsi fotó könyvet, ami 50 képet tartalmazott róla és a bátyjáról de legalább volt egy két olyan fotó ahol rajta voltam én is, igaz kicsit előnytelen képek, nem baj.

Tegnap küldött ajándékba egy falinaptárt, minden egyes hónapnál a párommal való közös képe látható, na itt lett elegem.

Megmondtam páromnak, hogy ezt nem találom egészségesnek, ez fura és nem akarom kirakni. Már házaspár vagyunk, egy lakásban élünk és nem a gyerekszobájában, ahol azt rakott ki amit csak akart.

Szerinte csak féltékeny vagyok, túlreagálom mert a húga tuti nem akart engem megbántani ezzel. Lehet így van de akkor is taplóságnak tartom ezt az ajándékot. A húga mit szólna ha elküldeném neki naptárban a bátyjával készült legdögösebb képeimet?

Szerintetek tényleg túlreagálom? Jól jönne pár külső szemlélő hozzászólása.

2020. jún. 23. 18:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
94%

A helyedben ezt a nagy rajongást az esküvö elött hoztam volna fel, mert szerintem is kicsit túlzás, ezt a pároddal le kellett volna elöre rendezni.

Most csak annyit tehetsz, hogy a párod a dolgozószobájában vagy ami a saját területe, ott teszi ki a naptárat és beszél a testvérével, hogy valamennyier fogja vissza magát.

MOST viszont ebböl nagyobb balhét csinálni fölösleges, eredménye sem lenne, a jövöre nézve meg tisztázd a pároddal a témát, ö meg utána a húgával.

2020. jún. 23. 18:21
 2/72 anonim ***** válasza:
52%
Hát....te zakkant vagy....a húg meg bunkó (férjed ajándékával nincs baj, de ha közös ajándéknak olyasmit ad, amin ketten vannak csak, az bunkó)
2020. jún. 23. 18:21
 3/72 Savlekotő ***** válasza:
77%
Minek házasodtál ha azt nem tudod a pároddal megvitatni h ki a párja te vagy a hugi?
2020. jún. 23. 18:24
 4/72 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem jogos, gondolom hugica féltékeny rád és éreztetni akarja veled, hogy ő fontosabb, mint. Viszont ne vedd fel, egy idő után ő lesz nevetséges.
2020. jún. 23. 18:26
 5/72 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg zakkant vagyok. Szeretném legalább az egy szobás lakásunkban kialakítani a saját kis komfortos világom a férjemmel, ebbe pedig nem fér bele nekem a faltól falig széles vigyorral rendelkező húga pózer képei.
2020. jún. 23. 18:29
 6/72 anonim ***** válasza:
35%
Fogj egy alkoholos filcet, és figurázd ki a lányt a lépeken. Gyerekes, de talán leesik nekik, hogy te is vagy a világon. Vagy fotó montázs.
2020. jún. 23. 18:30
 7/72 A kérdező kommentje:
3-mas, az lenne a beteg ha ezt vitatnám. Nyílván én vagyok a párja, az meg a húga de vannak dolgok amiket jobban a helyükön kéne kezelni.
2020. jún. 23. 18:31
 8/72 anonim ***** válasza:
74%
Én is ismerek egy ilyen házaspárt, a férfi húga megy a házaspár minden utazására harmadiknak, a testvérével karon fogva mennek, a feleség meg külön szaladhat utánuk. Szerintem ilyenkor vagy a húg szerelmes a bátyjába, vagy kamaszkorban (közös szobában lakott a férfi a húgával a házasságáig) volt egy kis vérfertőzés a testvérek között.
2020. jún. 23. 18:32
 9/72 anonim ***** válasza:
89%
A húga szerintem arra megy, hogy az ajándéka személyes legyen. Viszont a nászajándék nagyon fura, akkor inkább csinált volna egy olyan összeállítást, ahol rólad meg a párodról vannak képek. Amik persze rólad is előnyösek. Én megértem, hogy neked ez rosszul esik, én se szívesen nézném állandóan a pasim tesóit a házamban. Általában a párok közös vagy a gyerekeikről szoktak kint lenni képek. Ne tedd ki a naptárat, azért valahol meg kellene húzni egy határt. Itt aki inkább féltékeny, az a huga, aki így próbál mindenképp a bátyja életében "maradni", téged meg szerintem nem különösebben kedvel, mert akkor nem adna ilyen tapló ajándékot. Viszont ha a férjednek ez oké és nincs vele baja, akkor nem tudsz mit csinálni. Vele kéne megbeszélni, hogy ez így neked sok. Esetleg kitehetsz te is közös képeket mondjuk fiú barátaiddal. Ami oké, nem teljesen ugyanaz a helyzet, de legalább annyira nem odaillő egy közös lakásba.
2020. jún. 23. 18:33
 10/72 A kérdező kommentje:
Ilyen pálcikaemberként berajzolom magam a képekre :D
2020. jún. 23. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!