Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan akadtam ki a sógornőm...

Jogosan akadtam ki a sógornőm ajándéka miatt?

Figyelt kérdés

Párommal (ő a férfi) egy éve házasodtunk össze, 8 éve vagyunk párkapcsolatban. Húga, azaz sógornőm egy gyönyörű és okos lány. Ő a család szeme fénye, stabil párkapcsolatban él és egyetemi tanulmányait végzi még. Könnyű kijönni vele mert amúgy nagyon kedves de vannak kiakasztó dolgai számomra amikkel eddig próbáltam nem foglalkozni.

Facebookon párom összes képén a húga van de nem számít.

Bizonyos alkalmakra vagy csak úgy, kapott párom ajándékokat húgától amin a közös képeik vannak de ennek sincs nagy jelentősége.

Nászajándékba kaptunk tőle egy kicsi fotó könyvet, ami 50 képet tartalmazott róla és a bátyjáról de legalább volt egy két olyan fotó ahol rajta voltam én is, igaz kicsit előnytelen képek, nem baj.

Tegnap küldött ajándékba egy falinaptárt, minden egyes hónapnál a párommal való közös képe látható, na itt lett elegem.

Megmondtam páromnak, hogy ezt nem találom egészségesnek, ez fura és nem akarom kirakni. Már házaspár vagyunk, egy lakásban élünk és nem a gyerekszobájában, ahol azt rakott ki amit csak akart.

Szerinte csak féltékeny vagyok, túlreagálom mert a húga tuti nem akart engem megbántani ezzel. Lehet így van de akkor is taplóságnak tartom ezt az ajándékot. A húga mit szólna ha elküldeném neki naptárban a bátyjával készült legdögösebb képeimet?

Szerintetek tényleg túlreagálom? Jól jönne pár külső szemlélő hozzászólása.

2020. jún. 23. 18:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
88%

"türelmes és nagyvonalú csajnak tűnsz"- pont ezután írtam ki, hogy néha fejbe tudnám vágni szegény sógornőt egy téglával :D"

Haha, az ilyen beszólásaid miatt írtam, hogy jófej csajnak tűnsz :D amúgy én már megtéptem volna a ribit a helyedben. De végső soron ezt tényleg a pasiddal kéne lemeccselned, mert amíg neki ez oké addig te maradsz mindig a hisztérika.

2020. jún. 23. 19:18
 32/72 anonim ***** válasza:
95%

29

Az a baj, hogy a férjét ez nem zavarja, sőt, ő akarja kitenni a képeket. Nyilván ha egyetértenének a kérdezővel, akkor besuvasztanák a fiókba az idióta ajándékokat.

2020. jún. 23. 19:20
 33/72 anonim ***** válasza:
97%

"mit szólna ha elküldeném neki naptárban a bátyjával készült legdögösebb képeimet?"

Haha! Tedd azt, biztos észbe kapna 😂

Amúgy ezek az ajándékok nem neked szólnak, hanem mint húg és báty kapcsolatnak. (Mondjuk nászajándéknek is ezt küldeni kissé meredek. Elég egoista csaj lehet.)

2020. jún. 23. 19:23
 34/72 anonim ***** válasza:
64%
De beteg egy kapcsolat te jo eg. En elhiszem hogy testverek de ez akkoris tulzas. A ferjed meg hat ne haragudj de egy pöcs ha ezt meg engedi. Ne haragudj hogy ezt kerdezem de biztos ezek közt nincs semmi? En ugy latom te is eleg lazan veszed ezeket en az elsö kocsis esetnel kiszalltam volna az autobol nem hogy meg alazkodjak. Es a kepeket meg a ferjem es a hugi elött vagnam szet es dobnam a kukaba.Igy mindenki tisztan tudna legalabb mi a velemenyed nem kellene emeszd magad.
2020. jún. 23. 19:24
 35/72 anonim ***** válasza:
8%
Nekem meg az beteges, hogy házasság után el kell felejteni a családot. Mi az, hogy a közös otthonban ilyennek nincs helye? A testvére, együtt nőttek fel, beteg agyú idióták képzelnek az ilyen ajándékba többet. Eszembe nem jutna megtiltani a férjemnek, ha ilyent kapna a sógornőmtől, hogy kirakja (meg egyébként semmit semillik megtiltani, ki vagy te, naccsasszony?)
2020. jún. 23. 19:37
 36/72 anonim ***** válasza:
96%
Ki mondott olyat, hogy el kell felejteni a családot??? De azért az együttélés kompromiszumokkal jár, ha a kérdező mittomén Brad Pitt rajongó lenne kiplakátolhatná a falat az ő képeivel? Gondolom a pasijának annyira nem tetszene. És igenis furán viselkedik a húg is meg a bátyóka is, kb mindenki hülyén érezné magát a kérdező helyében. Én nem gondolom, hogy itt valami vérfertőzés lenne, simán a hugi a világ közepe és nem bírja ki, hogy valahol ne ő legyen az első. A család meg adja alá a lovat.
2020. jún. 23. 19:46
 37/72 Savlekotő ***** válasza:
95%
Nem kell senkit elfelejteni de ép férfi nem a hugával poszterezi ki a falakat van ám közép út is,és mert hugi feltűnési beteg nem a kérdezőt kell kiszorítani a feleség szerepből,következő az ágyukba is hugi fekszik majd,határokat meg kell húzni vagy nem kell házasodni..
2020. jún. 23. 19:53
 38/72 anonim ***** válasza:
93%

Ez rohadt perverz dolog, mintha szerelmesek lennének egymásba! Párod még gázabb, mert ő a világ szeme láttára pózol a húgával és CSAK a húgával. Aki nem ismeri olyan jól, azt hiheti, hogy a húga a párja.

Én mondom, ezek nem normálisak.

2020. jún. 23. 20:01
 39/72 anonim ***** válasza:
93%
A sógornőd elég beteg. :D
2020. jún. 23. 20:25
 40/72 anonim ***** válasza:
2%
Napi kamu.
2020. jún. 23. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!