Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan akadtam ki a sógornőm...

Jogosan akadtam ki a sógornőm ajándéka miatt?

Figyelt kérdés

Párommal (ő a férfi) egy éve házasodtunk össze, 8 éve vagyunk párkapcsolatban. Húga, azaz sógornőm egy gyönyörű és okos lány. Ő a család szeme fénye, stabil párkapcsolatban él és egyetemi tanulmányait végzi még. Könnyű kijönni vele mert amúgy nagyon kedves de vannak kiakasztó dolgai számomra amikkel eddig próbáltam nem foglalkozni.

Facebookon párom összes képén a húga van de nem számít.

Bizonyos alkalmakra vagy csak úgy, kapott párom ajándékokat húgától amin a közös képeik vannak de ennek sincs nagy jelentősége.

Nászajándékba kaptunk tőle egy kicsi fotó könyvet, ami 50 képet tartalmazott róla és a bátyjáról de legalább volt egy két olyan fotó ahol rajta voltam én is, igaz kicsit előnytelen képek, nem baj.

Tegnap küldött ajándékba egy falinaptárt, minden egyes hónapnál a párommal való közös képe látható, na itt lett elegem.

Megmondtam páromnak, hogy ezt nem találom egészségesnek, ez fura és nem akarom kirakni. Már házaspár vagyunk, egy lakásban élünk és nem a gyerekszobájában, ahol azt rakott ki amit csak akart.

Szerinte csak féltékeny vagyok, túlreagálom mert a húga tuti nem akart engem megbántani ezzel. Lehet így van de akkor is taplóságnak tartom ezt az ajándékot. A húga mit szólna ha elküldeném neki naptárban a bátyjával készült legdögösebb képeimet?

Szerintetek tényleg túlreagálom? Jól jönne pár külső szemlélő hozzászólása.

2020. jún. 23. 18:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
89%

Hasonló dolog történt velünk is,csak nálunk anyós is benne volt a dologban.Kaptunk ajándékba naptárat,párnahuzatot,bögrét, hogy a férjem ne felejtse el a legjobb hugit a világon (rá volt írva a bögrét).Neten is küldözgette magáról a képeket,mániákusan szerette a férjemet,engem meg utált.

Ajándékba mi is adtunk vissza magunkról képeket,de nem vették a lapot.Férjemnek lett egy jó ötlete,csináltattunk egy szexi naptárat, igen olyat ;)))) Átadtuk azzal, hogy ez az utolsó ilyen fajta ajándék, több képet nem kérünk köszönjük.Ha mégis adnak, akkor van 10 másik pajkos naptár ,amit a nevükben a rokonoknak fogunk elküldeni.Több képet nem mertek küldeni :D

2020. jún. 23. 21:10
 42/72 anonim ***** válasza:
65%
Csinalj magatoknsk minden decembetben jovo evre naptart. Amin szexi kepeitek vannk vagy kedves kozos emlekeitek. .indegy csak hamarabb keszitsd el mint o a tesojanak szantat es a falakat is nyomd tele kepekkel vagy faliszonyeggel de a lenyeg az legyen hogy eskuvoi naszutas kozos 8 evetek kepei legyenek. Vagy nevezz ki egy falat kepeknek es parodnak mond meg ott annyi foto lesz amig be nem telik aztan a tobbi mehet egy dobozba:-) es igen sogornodnek ajandwkoz te is ilyen naptarat es o veletlen se legyen rajta. Remelhetoleg nem fog megbantodni rjta. Es megerti.
2020. jún. 23. 21:36
 43/72 A kérdező kommentje:
35-ös "semmit semillik megtiltani". Te nem szabsz határt magadnak sem az életben?
2020. jún. 23. 21:37
 44/72 Miss Endzsi ***** válasza:
99%
Hagyjuk már ezt a napi kamut. 6 éve én is kiakadtam itt, hogy apám beles*zart a kádba, és nekem kellett utána kifertőtleníteni, erre ugyanúgy megkaptam ezt és bannoltak.
2020. jún. 23. 21:39
 45/72 A kérdező kommentje:
41-es ezen nagyon jót nevettem :) Akkor ti megléptétek ezt az ötletet amit mások is javasoltak és nekem is eszembe jutott :D
2020. jún. 23. 21:40
 46/72 A kérdező kommentje:

42-es akkor már ma el kéne kezdenem pár évre előre legyártanom a képeket és naptárakat mert jövőre már énsem leszek "zsengetyúk" :D

csak viccelek.

2020. jún. 23. 21:45
 47/72 A kérdező kommentje:
Többen írták, hogy a húga középpontban akar lenni/maradni. Ez tényleg igaz, már én is belátom de valahol szomorú. Nem lehet egyszerű neki így most sem, hát még a későbbiekben..
2020. jún. 23. 21:47
 48/72 anonim ***** válasza:
76%
Az exemről kiderült, hogy a saját anyjával... csinálnak együtt illetlen dolgokat. Én már azóta bárkiről el tudok képzelni bármit, szerintem köztük is valami ilyesmi lehet, vagy csak a sógornő szeretné, hogy legyen.
2020. jún. 23. 21:57
 49/72 anonim ***** válasza:
89%
nyugodtan maradj az anyós ülésen stb. szép lassan fölfogja, hogy veszít.mást nem igen tehetsz vagy egyből kikelsz és akkor tuti te leszel a gonosz :s
2020. jún. 23. 23:23
 50/72 anonim ***** válasza:
85%

Először is szépen leülsz a pároddal, és elmagyarázod, hogy amit a hugi csinál, az szerinted nem normális, és neked nem fér bele, ha valamit teszel ennek felszámolására, igenis álljon melléd, vagy el is válhattok, és mehet a hugihoz, elveheti feleségül.

Ha be akar ülni az anyós ülésre, szépen meg mondod, hogy nem fogsz az ő kénye kedve szerint ugrálni, ha kell a fuvar, ott a hátsó ülés, ha az nem tetszik neki, mehet gyalog.

Ahhoz nincs közöd, hogy a párod születésnapjára mit ajándékoz, ahhoz viszont van, hogy mit raksz ki a lakásban, és a közös eseményekre mit ad nektek.

Az összes képet amin a hugival van, szépen berakod a fiókba, és kidekorálod a saját képeitekkel a lakást.

Ha egy közös eseményre a hugis képet ajándékoz, szépen visszautasítod, hogy köszönjük szépen a kedvességed, de már nem fér el több kép nálatok, kicsi a lakás.

És ugyanezt eljátszod minden olyan dolognál, ami a te értékrendedbe nem fér bele. Legyél határozott, de lojális. Nem a testvérek közötti kapcsolatot kell le építeni, hanem a testvérek közötti egészségtelen kapcsolatot.

Ha a párod valamiben is nem áll melletted, akkor pedig tudod mi a dolgod. Nekem biztos nem kéne olyan férj, akinek fontosabb a hugi lelki világa, mint az enyém.

És ezt azelőtt kell helyre tenned mielőtt gyereketek születik, mert most még könnyű válni, utána, amikor már csak azt veszed észre, hogy a hugi lesz a gyerekeid anyja helyetted, már sokkal nehezebb lesz ezt meglépni.

2020. jún. 24. 06:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!