Ti elmondanátok a sógornőtöknek, hogy a nagy értékű ajándéka felhasználhatatlan volt?
Kaptunk viszonylag nagy értékben utalványokat a sógornőmtől, amik 12 hónapig voltak érvényesek. Szívből adta, direkt olyat keresett, ahová mi járunk.
Sajnos az nem volt rajtuk, hogy pontosan meddig és mikortól érvényes...így mikor be akartuk váltani, kiderült, hogy már nem jó. Még bőven benne voltunk a 12 hónapban attól kezdve, mikor megkaptuk tőle.:(
Ezen túl is tettük magunkat, a boltosok mondták, hogy ez sajnos gyakori ebben a hálózatban. Király. Viszont mostanában kérdezte, hogy miket vettünk belőle.
Mutassuk meg neki az itthoni új(nak tűnő) könyveinket vagy mondjuk meg, mi történt? Nem akarjuk megbántani azzal, hogy használhatatlan dolgot adott, de hazudni se jó. Szerintetek?
Nem olyan hazugságról van szó, ami ártalmas volna rá nézve, szóval én biztosan nem mondanám el.
Legközelebb jobban kell figyelni és azonnal felhasználni.
Elmondod az igazat. Nem az o hibaja, boltos is elismerte hogy gyakori.
Lehet legkozeebb is lejart utalvanyt kapsz.
Ha akkor adta a sógornőd, amikor már lejárt, én biztosan elmondanám neki. Talán tud valamit intézni, vagy visszakapja a pénzt, vagy csak tanul belőle.
Ha a te "hibádból" járt le, mert figyelmetlen voltál, akkor inkább ne mondd el, mert ez olyan, mintha kidobtad volna a szemétbe.
Én konkrét kérésre ajándékoztam Bónuszbrigádos kupont, amit hagytak lejárni (holott ők kérték) és tudom, hogy nagyon rosszul esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!