Ti szóvá tennétek a sógornőtöknek, hogy megbántott? Eddig jó voltam dadának?
Szerintem meg simán mondd meg neki, hogy rosszul esik...
Lehet ám, észre sem veszik, hogy ez neked rossz!
Ha úgy érzed, neked így jobb lenne, beszélj vele.
Viszont a mostani viselkedése elég egyértelmű sajnos.
El kell őt fogadnod, hogy ő ilyen, megváltoztatni nem tudod.
Magadat viszont nem szabad emésztened.
Ha a bátyádnak sem tűnik fel, akkor csak rontani fogsz a sógornőddel való kapcsolatodon, és még a testvéreddel is nézeteltérésbe kerülhetsz.
Itt sokkal többről van szó, de ezt hosszú lenne itt leírni.
Tisztában vagyok vele, hogy ez nem könnyű szituáció, mivel a családodról van szó.
Ne szólj, csak rontasz a helyzeten.
Én ugyanezt éltem meg nővéremmel.
Amíg kicsi volt a lánya, addig orrba-szájba nálunk volt, heti 2 napot is, annyira le akarta rázni az anyja.
Nagyon megszerettük egymást a kicsivel, nagyon kötődött is hozzám.
Aztán nagyobb lett, már nincs annyi gond vele, így hát nem is engedi már el, és rólam is szemét dolgokat beszél neki, pl.: én rosszra tanítom, mert pl. Halász Juditot hallgattattam vele, aki már 6 éves "nagylány".
Ez dedós, meg ilyesmik...mint pl. mesét olvasni, mert szerinte ez már modern kor, nézze meg DVD-n.
Nagyon fáj ez, de amikor szóltam, akkor a fejemhez vágta, hogy ő az anyja, ő dönt, én ne avatkozzak ebbe bele, hogy ő hogy neveli a gyereket, mert én "visszamaradott" vagyok.
Na, erre mit mondjak?
SEMMIT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!