Ti elmondanátok a sógornőtöknek, hogy a sógorotok megcsalja?
3 hónapos a babájuk. A sógorommal már beszéltem, azt mondta hogy csak egyetlen éjszaka volt, csak szex, nem jelent neki semmit az a nő, csak már nem bírta.....
Tanácstalan vagyok. Engem is csaltak meg, és nehéz volt hogy nem csak a párom árulásával kellett szembenéznem hanem azzal is, hogy a fél világ tudta de senki nem szólt. De nem vagyunk közeli kapcsolatban, nem tudom hogy ő erről hogy vélekedik.
Ez egy nagyon kényes kérdés. Ha elmondod akkor mindenki sérül.
Ha a férj nőcsábász típus és más nőknek is csapja a szelet akkor elmondanám.
Ha egyébként jó családapa és tényleg szereti a feleségét csak megbotlott akkor nem.
Volt ismerősöm aki ilyen cipőben járt, csak neki a hugát csalta a férj, de rendszeresen. Ott is egy éves gyerek volt. Ő is hezitált és végül a tanácsomra nem mondta el. Ott egyébként is rossz volt a viszony.
Ettől függetlenül fél év mulva elváltak.
Ma is tanultam valamit.
Kérem a rokoni szálakkal kapcsolatos észrevételeket privátban küldjétek el, itt a kérdésre szeretnék választ kapni.
Ez most a Veddel csogornűje? :D Hogyha csak 1x csalta meg "véletlen" nem mondanám el, de hogyha tudomásomra jutna 2. eset is akkor habozás nélkül elmondanám neki! (20F)
A megcsalás undorító, gusztustalan és megalázó dolog!
Ismered a mondást?
"Ne szólj szám, nem fáj fejem"
Nem kell elmondani. Ne akarj te lenni a rossz. Majd kiderül, ha mégsem akkor meg nem fáj senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!