Ti elmondanátok a sógornőtöknek, hogy a sógorotok megcsalja?
3 hónapos a babájuk. A sógorommal már beszéltem, azt mondta hogy csak egyetlen éjszaka volt, csak szex, nem jelent neki semmit az a nő, csak már nem bírta.....
Tanácstalan vagyok. Engem is csaltak meg, és nehéz volt hogy nem csak a párom árulásával kellett szembenéznem hanem azzal is, hogy a fél világ tudta de senki nem szólt. De nem vagyunk közeli kapcsolatban, nem tudom hogy ő erről hogy vélekedik.
Hát nem tudom.
Én nem mondanám el. Ismerősi körömben történt hason, aminek az lett a vége, hogy szó szerint szinte mindenki arra az illetőre haragudott, aki elmondta. Még a megcsalt személy is, mondván tönkretette a házasságát.
Sajnos ez egy tipikus "ha elmondom az lesz a baj, ha nem mondom el az lesz a baj" szituáció.
Ha elmondod, arra készülj fel, hogy a férj tagadni fog mindent, és még a végén lehet, hogy te leszel a szemét.
Hát nem tudom, én a férj helyében semmit nem tagadnék, ha a feleségem ezért szakítana - mert a szülés után 3 hónappal máshol elégítem ki a természetes biológiai igényemet, mert otthon nem megy - akkor szakítson, jobban járok vele. Mert az olyan nőt, aki elvárja, hogy amíg nem terhes, addig másnaponta "mert a baba" utána meg kasztráljam magam egy évre "mert a baba", az nem társ, hanem egy túlméretes anyaméh.
(lehet ide lőni:))
Szóval Kérdező, meggondoltam magam, mond csak el, hátha anyuci elgondolkodik és magába száll, hogy talán épp a házasságát teszi tönkre azzal, hogy megszűnt nő lenni, és már CSAK anya.
Köszönöm a válaszokat.
Kiderült a dolog, tőlem függetlenül. A sógornőm most velünk sem áll szóba. Remélem majd megenyhül.
Nem tudom már ki írta hogy nem szexeltek... szexeltek, csak a pasinak kevés volt. Kevesebbet mint szülés előtt, de ez szerintem teljesen természetes.
"A sógornőm most velünk sem áll szóba. Remélem majd megenyhül. "
Már nem azért, de ha tőletek függetlenül kiderült, akkor a sógornőd mégis miért haragszik rátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!