Ti elmondanátok a sógornőtöknek, hogy a nagy értékű ajándéka felhasználhatatlan volt?
Kaptunk viszonylag nagy értékben utalványokat a sógornőmtől, amik 12 hónapig voltak érvényesek. Szívből adta, direkt olyat keresett, ahová mi járunk.
Sajnos az nem volt rajtuk, hogy pontosan meddig és mikortól érvényes...így mikor be akartuk váltani, kiderült, hogy már nem jó. Még bőven benne voltunk a 12 hónapban attól kezdve, mikor megkaptuk tőle.:(
Ezen túl is tettük magunkat, a boltosok mondták, hogy ez sajnos gyakori ebben a hálózatban. Király. Viszont mostanában kérdezte, hogy miket vettünk belőle.
Mutassuk meg neki az itthoni új(nak tűnő) könyveinket vagy mondjuk meg, mi történt? Nem akarjuk megbántani azzal, hogy használhatatlan dolgot adott, de hazudni se jó. Szerintetek?
Igaza van a 20-asnak, a sógornő ezt kapta valakitől, nem pedig ő vette. Kizártnak tartom, hogy hónapokig tartogatta volna, mielőtt odaadta a kérdezőnek.
Meg lehetett volna kérdezni a boltban, hogy mikor járt le és mikortól volt érvényes az utalványkártya, az meg nyilván gyakori, hogy elfejtik az emberek felhasználni vagy később tovább ajándékozzák.
14 Mivel a sztori igaz, es ezt rajtad kivul itt mindenki erti, igy en ezt a szalat most elengednem.:)
Egyebkent sokszor kapunk ilyen ajandekot (ikea, mas butorbolt, kupon, brendon), es meg sosem fordult elo veluk problema, igy most nem tudjuk, mit tegyunk.
Azt hiszem, igazatok lehet, hogy kapta es tovabb ajandekozta, ami nekem nem faj, de orultem volna, ha nekunk viszont jol jott volna.:)
"Azt hiszem, igazatok lehet, hogy kapta es tovabb ajandekozta, "
Mi a különbség, mint ha pénzt (pl. fizetést) kapott volna és azt adja nektek??!
Ez pénzzel egyenértékű utalvány, csak ti bagatelizáljátok el.
Bocs.
23# "Azt hiszem, igazatok lehet, hogy kapta es tovabb ajandekozta, "
Mi a különbség, mint ha pénzt (pl. fizetést) kapott volna és azt adja nektek??!
Ez pénzzel egyenértékű utalvány, csak ti bagatelizáljátok el.
Bocs.
olvasd el mégegyszer amit a kérdező írt. őt nem zavarta, hogy továbbadta. csak az, hogy nem tudták felhasználni.
"Azt hiszem, igazatok lehet, hogy kapta es tovabb ajandekozta, ami nekem nem faj, de orultem volna, ha nekunk viszont jol jott volna.:)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!