Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan akadtam ki a sógornőm...

Jogosan akadtam ki a sógornőm ajándéka miatt?

Figyelt kérdés

Párommal (ő a férfi) egy éve házasodtunk össze, 8 éve vagyunk párkapcsolatban. Húga, azaz sógornőm egy gyönyörű és okos lány. Ő a család szeme fénye, stabil párkapcsolatban él és egyetemi tanulmányait végzi még. Könnyű kijönni vele mert amúgy nagyon kedves de vannak kiakasztó dolgai számomra amikkel eddig próbáltam nem foglalkozni.

Facebookon párom összes képén a húga van de nem számít.

Bizonyos alkalmakra vagy csak úgy, kapott párom ajándékokat húgától amin a közös képeik vannak de ennek sincs nagy jelentősége.

Nászajándékba kaptunk tőle egy kicsi fotó könyvet, ami 50 képet tartalmazott róla és a bátyjáról de legalább volt egy két olyan fotó ahol rajta voltam én is, igaz kicsit előnytelen képek, nem baj.

Tegnap küldött ajándékba egy falinaptárt, minden egyes hónapnál a párommal való közös képe látható, na itt lett elegem.

Megmondtam páromnak, hogy ezt nem találom egészségesnek, ez fura és nem akarom kirakni. Már házaspár vagyunk, egy lakásban élünk és nem a gyerekszobájában, ahol azt rakott ki amit csak akart.

Szerinte csak féltékeny vagyok, túlreagálom mert a húga tuti nem akart engem megbántani ezzel. Lehet így van de akkor is taplóságnak tartom ezt az ajándékot. A húga mit szólna ha elküldeném neki naptárban a bátyjával készült legdögösebb képeimet?

Szerintetek tényleg túlreagálom? Jól jönne pár külső szemlélő hozzászólása.

2020. jún. 23. 18:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:
Van már pár éve pasija akit "kényeztethet" :) Ha nem lenne akkor picit jobban megérteném. Bátyjám is több cukrot vett nekem gyerekként amíg nem volt barátnője :D mindig innen tudtam, hogy becsajozott e vagy sem.
2020. jún. 23. 18:59
 22/72 anonim ***** válasza:
98%

Én már rég meghúztam volna a határt a kiscsajnak.

Kb olyan lehet mint egy kutya, "jelöli a területét".

2020. jún. 23. 19:00
 23/72 Savlekotő ***** válasza:
98%
Remélem nem dísznek lettél elvéve hogy kifelé legyen egy feleség,miközben ahogy írod ők egy pár kis híján,az esküvőn biztos a szaros bilit kirúgtam volna a helyedbe ha ott is pótkerék vagyok más mellett.. Nem tudom,de kinyithatnád a szemed szád,ha a férjed a hugit választja hát megette a rosseb a kirakat házasságod. :(
2020. jún. 23. 19:01
 24/72 Savlekotő ***** válasza:
95%
Lehet az a pasi is díszlet és érzelmileg a bátyjába szerelmes.. Vannak beteges dolgok,ahol kell egy kellék pár és tesók egy pár,édes testvérek egyáltalán?
2020. jún. 23. 19:02
 25/72 anonim ***** válasza:
93%
Te egy jófej, a végletekig türelmes és nagyvonalú csajnak tűnsz, de szerintem ne hagyd magad hülyének nézni sem. A pozíciód sajnos megerősítésre szorul, ezt így elég primitív leírni, de akkor is. Ez az anyósüléses meg esküvős átöltözős példa is jól mutatja: a kislány nem bírja elviselni, ha nem ő van a középpontban minden téren. Ez egy ideig oké, de a végtelenségig nem tolerálható, legyél kemény. Ne engedd, hogy a helyedre üljön az autóban meg az életedben sem. A képeket szedd le a lakásod faláról, a pasid nézegetheti őket amikor egyedül van (ehh..) vagy mittomén, de neked nem kell. Ha ő ezt nem érti meg, akkor érdemes elgondolkodni a kapcsolaton, mert itt te örök második vagy.
2020. jún. 23. 19:03
 26/72 A kérdező kommentje:
Igen, édes testvérek. Valahol én is nagyon szeretem sógornőmet mert olyan mint a bátyja/párom csak női kiadásban. Tök cuki meg tutujgatni való kiscsaj, csak néha akkora p***a hogy téglával fejbe tudnám verni.
2020. jún. 23. 19:05
 27/72 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ez nagyon beteg, a párod és a húga szerelmesek egymásba. Itt a gyiken is jó páran írták, hogy szexelnek a húgukkal, szóval nem kell itt a szöveg...De minek vagy akkor te, meg a húgod párja? Talán össze kéne jönnötök! :D
2020. jún. 23. 19:11
 28/72 A kérdező kommentje:

"türelmes és nagyvonalú csajnak tűnsz"- pont ezután írtam ki, hogy néha fejbe tudnám vágni szegény sógornőt egy téglával :D

Ebben teljesen igazad van és tényleg nekem is szembe kell néznem a ténnyel: "nem bírja elviselni, ha nem ő van a középpontban minden téren". Ez sajnos igaz. A húgának vannak problémái ami miatt elnézőbb pár dologban vele a család de ez nem azt jelenti, hogy a párom és én világomban is ő legyen a centrum.

2020. jún. 23. 19:11
 29/72 anonim ***** válasza:
82%

Az miért baj, hogy az esküvőtökön többször átöltözött?

Nem teszitek ki a képeket, azt kész. Ha rákérdez, megmondjátok, hogy a ti otthonotokban elég max. egy kép róla. Bár lehet, hogy ez túl egyszerű elintézése lenne a dolgoknak.

2020. jún. 23. 19:12
 30/72 anonim ***** válasza:
21%
Ha a hugica terhes lesz, nem kell sokat keresni, h ki az apuka...
2020. jún. 23. 19:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!