Jogosan akadtam ki a sógornőm ajándéka miatt?
Párommal (ő a férfi) egy éve házasodtunk össze, 8 éve vagyunk párkapcsolatban. Húga, azaz sógornőm egy gyönyörű és okos lány. Ő a család szeme fénye, stabil párkapcsolatban él és egyetemi tanulmányait végzi még. Könnyű kijönni vele mert amúgy nagyon kedves de vannak kiakasztó dolgai számomra amikkel eddig próbáltam nem foglalkozni.
Facebookon párom összes képén a húga van de nem számít.
Bizonyos alkalmakra vagy csak úgy, kapott párom ajándékokat húgától amin a közös képeik vannak de ennek sincs nagy jelentősége.
Nászajándékba kaptunk tőle egy kicsi fotó könyvet, ami 50 képet tartalmazott róla és a bátyjáról de legalább volt egy két olyan fotó ahol rajta voltam én is, igaz kicsit előnytelen képek, nem baj.
Tegnap küldött ajándékba egy falinaptárt, minden egyes hónapnál a párommal való közös képe látható, na itt lett elegem.
Megmondtam páromnak, hogy ezt nem találom egészségesnek, ez fura és nem akarom kirakni. Már házaspár vagyunk, egy lakásban élünk és nem a gyerekszobájában, ahol azt rakott ki amit csak akart.
Szerinte csak féltékeny vagyok, túlreagálom mert a húga tuti nem akart engem megbántani ezzel. Lehet így van de akkor is taplóságnak tartom ezt az ajándékot. A húga mit szólna ha elküldeném neki naptárban a bátyjával készült legdögösebb képeimet?
Szerintetek tényleg túlreagálom? Jól jönne pár külső szemlélő hozzászólása.
Én már rég meghúztam volna a határt a kiscsajnak.
Kb olyan lehet mint egy kutya, "jelöli a területét".
"türelmes és nagyvonalú csajnak tűnsz"- pont ezután írtam ki, hogy néha fejbe tudnám vágni szegény sógornőt egy téglával :D
Ebben teljesen igazad van és tényleg nekem is szembe kell néznem a ténnyel: "nem bírja elviselni, ha nem ő van a középpontban minden téren". Ez sajnos igaz. A húgának vannak problémái ami miatt elnézőbb pár dologban vele a család de ez nem azt jelenti, hogy a párom és én világomban is ő legyen a centrum.
Az miért baj, hogy az esküvőtökön többször átöltözött?
Nem teszitek ki a képeket, azt kész. Ha rákérdez, megmondjátok, hogy a ti otthonotokban elég max. egy kép róla. Bár lehet, hogy ez túl egyszerű elintézése lenne a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!