Számon kérhetem párom előtt párom húgát vagy kusnyítsak?
Már többször is megbizonyosodtam arról, hogy leendő sógornőm művészien keveri a kakit a háttérben. Párom nagyon naív, jó hiszemű ember, mindenkiben csak a jót látja (szülők nem élnek egyikünk részéről sem).
Többször megbizonyosodtam a nő kétszinűségéről. Nyalja párom exének a fenekét a mai napig aki már évek óta féltékeny ránk, behint rólam megjegyzéseket páromnak vagy ha vannak nehézségeim az életben amik miatt nem tudok páromnak eleget tenni pl: összedobni egy rég tervezett utazásra, akkor utánajár az áraknak, hogy rám bizonyítsa a nem akarásom (bevallom ez részben igaz de párom bohém és máshova kell most tartalékolni a pénzt).
Ha beszélgetek vele, sosem kérdezi meg hogy vagyok de magáról órákig képes ecsetelni mindent. Megy a mézes mázas, kedélyeskedés az arcomba de csak akkor szeret igazán rólam is beszélgetni ha nem vagyok ott.
Apró dolgok mindig a párommal való beszélgetésekből buknak ki, amiket tudom, hogy magától sose találna ki, azok a húga szavai.
Ez engem már nagyon dühít és próbáltam nem foglalkozni vele évekig, párom is mindig mentegette őt, hogy húga jó ember, nem érti mi a bajom. Nem veszi észre, hogy a húga manipulálja őt.
Szeretném számonkérni őt párom előtt amit nem találok méltányosnak mert 20 év van köztem és köztük és mindig tiszeltem a rangidősebb embereket a környezetemben (ehhez képest, hogy fiatalabb vagyok mindkettőjüknél biztosabb egzisztenciám van).
Szeretném őt mégis számonkérni, hogy ne beszélhessen félre, ne nézzen ártatlan kiskutyaként páromra és megtudjam mi a fene baja van velem.
Volt aki már ezt meglépte vagy inkább többen nyelik a békát még évekig?
"Szeretném számonkérni őt párom előtt amit nem találok méltányosnak mert 20 év van köztem és köztük és mindig tiszeltem a rangidősebb embereket"
Ki az a "köztük"? A párod húga 20 évvel idősebb nálad?
A "rangidős" szót amúgy nem lehet fokozni, de mindegy.
Nem gondoltam volna, hogy a kusnyít kifejezés ekkora port kavar.
Gyerekkoromból ismerem ezt a szót, bár én sem találtam róla semmit googlen. Lehet megérne egy új kérdést, hogy hallotta e már valaki rajtam kívül :D
Szerintem a kussol és a lapít összemosva :D
Ez nehéz. Ha évek óta ez megy lehet hogy akkor csak azt érnéd el, hogy úgy fogja érezni hogy két tűz közé került. Nagyon rossz érzés, és nem biztos hogy jól jönnél ki belőle. De ha nem bírod tovább még mindig jobb mint tűrni.
"20 év van köztem és köztük és mindig tiszeltem a rangidősebb embereket a környezetemben" ezt nem egészen értem. Ők nem rangidősek, hanem csak simán idősebbek. Családon belül nincs rang.
En ertettem a szot...meg ha nem is hasznalom.
Hat nem tudom. Ha korban kozelebb allnal hozzajuk, akkor mondanam ne turj tovabb es jelezd eleged van ebbol.
Azonban egyreszt te ismered a parodat es a hugat is. Paroddal milyen a parkapcsolatotok? Ha te mindig oszinte vagy vele es jol megertitek egymast, akkor talan inkabb a parodnak mondd el mi bant (amolyan olyan szomoru vagyok ugy szeretnem ha ez egy sokkal jobb viszony lenne a hugoddal...szerinted en mit tehetnek meg ezert?...)
De ha nagyon eleged van, akkor a hugaval beszelj negyszemkozt valami semleges helyen. Ne nalatok es ne nala. Inkabb valahova hivd el es kezd egy teljeen mas temaval es csak mintegy veletlen tereld ra a szot, hogy ha mar iylen jol elbeszelgetunk akkor megkerdezem....mert nekem az olyan rosszul esett, de lehet felreertettem. Aztan lehet kiboki mi a baja es tudtok ertelmesen beszelgetni is es talan utana maskepp all hozzad.
Aztan az is lehet, hogy amit irtal szemtol szemben mezes mazos ey kovetkezonek hatba tamad ujra.
Amig a paroddal a kapcsolatotokat nem rontja addig ignorald.
Miért is kérnéd számon?
Hogy miért kabátja a kakit?
Szerinted mit fog mondani?
Rád kenu az egészet, te leszel a bolond.
Inkább keress egy korban hozzád illő embert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!