Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Számon kérhetem párom előtt...

Számon kérhetem párom előtt párom húgát vagy kusnyítsak?

Figyelt kérdés

Már többször is megbizonyosodtam arról, hogy leendő sógornőm művészien keveri a kakit a háttérben. Párom nagyon naív, jó hiszemű ember, mindenkiben csak a jót látja (szülők nem élnek egyikünk részéről sem).

Többször megbizonyosodtam a nő kétszinűségéről. Nyalja párom exének a fenekét a mai napig aki már évek óta féltékeny ránk, behint rólam megjegyzéseket páromnak vagy ha vannak nehézségeim az életben amik miatt nem tudok páromnak eleget tenni pl: összedobni egy rég tervezett utazásra, akkor utánajár az áraknak, hogy rám bizonyítsa a nem akarásom (bevallom ez részben igaz de párom bohém és máshova kell most tartalékolni a pénzt).

Ha beszélgetek vele, sosem kérdezi meg hogy vagyok de magáról órákig képes ecsetelni mindent. Megy a mézes mázas, kedélyeskedés az arcomba de csak akkor szeret igazán rólam is beszélgetni ha nem vagyok ott.

Apró dolgok mindig a párommal való beszélgetésekből buknak ki, amiket tudom, hogy magától sose találna ki, azok a húga szavai.

Ez engem már nagyon dühít és próbáltam nem foglalkozni vele évekig, párom is mindig mentegette őt, hogy húga jó ember, nem érti mi a bajom. Nem veszi észre, hogy a húga manipulálja őt.

Szeretném számonkérni őt párom előtt amit nem találok méltányosnak mert 20 év van köztem és köztük és mindig tiszeltem a rangidősebb embereket a környezetemben (ehhez képest, hogy fiatalabb vagyok mindkettőjüknél biztosabb egzisztenciám van).

Szeretném őt mégis számonkérni, hogy ne beszélhessen félre, ne nézzen ártatlan kiskutyaként páromra és megtudjam mi a fene baja van velem.

Volt aki már ezt meglépte vagy inkább többen nyelik a békát még évekig?

2020. jún. 21. 17:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
94%
sztem az a baja a húgnak, hogy az ex korban jobban passzolt a pasihoz, mint te. egészen addig, amíg színre nem léptél a "biztos egzisztenciáddal"
2020. jún. 21. 19:01
 22/37 anonim ***** válasza:
14%

"#20 te is arra kéred szegényt, hogy inkább kusnyítson? :D"

Abszolút kusnyíthat, igen. :D Legalább megtudjuk, milyen is az. :D

2020. jún. 21. 19:03
 23/37 anonim ***** válasza:
82%

Jesszus akadjatok már le a szóról, attól nem lesz jobb ha még 10en leírják hogy haha jaj de gáz ez a kusnyít...

Kérdező ez a 20 év korkülönbség elgondolkodtató, tudom a szerelem a lényeg, és nem kezdem el regélni, hogy mi lesz 10-20 év múlva, ezt gondolom te már rendezted magadban /nekem is volt 14 évvel idősebb párom/. Ami viszont az elgondolkodtató ebben az az, hogy mivel a lánya lehetnél, így a te szavad könnyen lehet, hogy nem is veszik komolyan, független attól, hogy mennyire érett a gondolkodásod.

Ha ezt a kapcsolatot teljesen komolyan és hosszútávra tervezed, akkor mindenképp le kell ülnöd beszélni velük, de nem nekiesve, hanem higgadtan összefoglalva hogy téged tulajdonképp mi is zavar. Téged komolyan vesz ez a férfi?

A húgával szoktál beszélgetni, vagy volt ilyen próbálkozás? Lehet ha látná, hogy szereted a bátyót akkor elfogadna téged, legalább valamennyire.

Fontos ezeket tisztázni, korábban kellett volna, a béka meg kuruttyoljon egy tónál, nem kell lenyelni.

2020. jún. 21. 19:28
 24/37 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Én a helyedben pusztán nem osztanék meg a füle hallatára minden információt, pláne amivel utána vissza is élhet.

A probléma szerintem nem feltétlenül csak az, hogy így viselkedik a kedves Sógornő, mert ez egy dolog. Ellenben számomra vannak még riasztó jelenségek a leírás alapján:

- 20 év van Közted és a Párod között. Nem is ezzel van a baj, viszont szerintem érthető az Ő álláspontja is, még ha ilyen álnokul viselkedik is. Természetes, hogy félti a Bátyját a pofára eséstől.

- Művész körökben mozog a Párod? Mert amennyiben nem, nem igazán tudom hova tenni azt, miszerint 45+os embereknél magasabb az egzisztenciád 27 évesen. Csak fel tud mutatni valamit egy élet alatt, nem...? Ez alól nem kifogás, hogy “bohém”.

- Azt írod, 48 éves az Élettársad. A háttértörténetét azonban nem ismerjük a kapcsolatotok előttről. Lehet, hogy annyi ideig élt párkapcsolatban az Exével, hogy Ő teljesen beleilleszkedett a családba annyira, hogy míg a Párodnak sikerült elengednie, Sógornód még nem tette túl magát rajta. Jobb helyeken is van egy “bezzeg ex”, hidd el...

Szerintem csak olaj lenne a tűzre, amennyiben szembesítenéd, pláne a Partnered előtt. Mit vársz Tőle, ha ennyi idősen ilyen a habitusa? Legalábbis én kevés esélyt látok részéről a változásra.

Te azonban még fejlődhetsz, megtanulhatod lepergetni magadról az ilyen dolgokat. :)

2020. jún. 21. 19:31
 25/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm minenkinek aki vette a fáradtságot, hogy elolvassa és értelmes választ adjon a kiírt kérdésemre!

Még nem tudtam beszélni a húgával négyszemközt, valahányszor erre megkértem visszavonulót fújt. Mindig az volt a kifogás, hogy nem ér rá, sok a dolga.

Utolsó válaszoló jó helyen tapogatózik, valóban művész körökben mozog párom és nem mindig van munkája, nekem meg van fix jövedelmem és sokszor segítettem már ki anyagilag őt. Az előző barátnőjével 10 évig voltak együtt de állítólag őt sem igazán kedvelte a hugica. Mostanában vették fel újra a kapcsolatot és kezdtek el összejárni, kávézgatni.

2020. jún. 21. 20:07
 26/37 A kérdező kommentje:
Nem unjátok még, hogy válaszadás helyett továbbra is a szöveget kritizáljátok? Néhány válaszoló már megírta az elején, hogy nincs rendben a kiírás nyelvtanilag, tele van hibákkal. Oké, már felfogtam, figyelmesebb leszek legközelebb de az önjelölt nyelvtan tanárok most már pattogjanak máshol!
2020. jún. 21. 21:17
 27/37 anonim ***** válasza:
25%

De minden újabb és újabb kiírásod ismét hemzseg a hibától! Nem tudsz magyarul, ez a baj.

A 'figyelmes' is teljesen mást jelent. Ezek nem elgépelések, hanem nem ismered a szavakat.

2020. jún. 21. 21:26
 28/37 A kérdező kommentje:
Nem kezdünk mondatot de-vel, tessék! Keress más szórakozást!
2020. jún. 22. 01:52
 29/37 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem tudod kizárni az életedből ezt a csoda sógornőt, és a párod sem áll melléd, szerintem az égésű kapcsolaton gondolkozz el. Mármint tényleg, oké hogy most szar meg jövőre szar lesz de el tudod képzelni őszintén hogy AZ ÖSSZES hátralevő évedet így éld le? Szerinted ha pl terhes lennél, nem menne a megjegyzés hogy az exnek jobb alakja van? Ha fáradt vagy, hogy ő sose volt? Értesz..?

Én annyira sem érek rá, hogy ilyen emberre amúgy egy évet is elverjek, ha most elvagy, oké, de egyszer ülj le magaddal komolyan átgondolni. Értékes az időd, sosem kapod vissza a végig idegeskedett éveket

2020. jún. 22. 02:43
 30/37 anonim ***** válasza:
92%

27 évesen miért fecsérled egy apádkorabelire az idődet, a pénzedet? 🤔 Egy 48 évesnek igencsak meg kellene már tudnia állnia a lábán..és nem egy 27 évesnek kellene kisegítenie.

Én inkább kilépnék ebből. Egyrészt a jővö nem fest valami fényesen. Másrészt párodnak mindig a húga lesz fontosabb. Nincsenek szülők csak egymásnak vannak,mint ahogy írtad, hiába jelezted párodnak mindig az ő pártját fogja, és ez így is lesz.

Egy 47 éves nőről beszélsz, nem fog már változni és a veled való viszonya sem. A gyerekük lehetnél, így nekem is nehezemre esne komoly felnőttként kezelni.

2020. jún. 22. 07:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!