Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy viselkedjek a férjem...

Hogy viselkedjek a férjem lànyával, akit utálok? Ti is voltatok már így?

Figyelt kérdés

A liba 25 éves és egy nagy misspics.a.

A testét használja ki, hogy érvènyesüljön mindenhol az életben, főleg a munkahelyén. Borzasztó flegma, pimasz, visszabeszélő. A férjem folyton finanszírozza, nem is tudom hogy havonta mennyit fizet, utal neki.. pedig így is van egy rakás pénze... a férjem nem is beszél erről.

tegnap 23:37
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Már legszívesebben pszichológushoz mennék. Meg tudnám verni ezt a nőt. Minden veszekedésünk miatta volt idáig.
tegnap 23:39
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Akkor lehet hogy tényleg menj pszichológushoz. Mindenki azzal járna a legjobban. Nem normális aki így nyilatkozik valakiről. Mert nyilván a sztorinak van egy másik oldala is.
tegnap 23:40
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem tetszik, hogy nem rád költi a pénzt? 😅
tegnap 23:42
 4/17 anonim ***** válasza:
60%

Neked kéne a pénz, mi?

Te csak ne szólj be nekik. A férjének a gyereke lesz a legfontosabb. És igen, fontosabb mint te. Irigy vagy rá biztos. Nem normális az amit kiírtál. Mutasd meg kérlek a férjednek is, tudjon róla ő is.

tegnap 23:45
 5/17 A kérdező kommentje:
Örülök ha írtok, a negatív véleményeket is tudni akarom. Like mindenkinek ment.
tegnap 23:48
 6/17 anonim ***** válasza:
90%

Semmi közöd hozzá, mennyi pénzt ad a férjed a saját gyerekének. Igen, közös kassza, ami azt jelenti, hogy te is költekezhetsz belőle, de ő is.

Te amúgy is csak egy partner vagy (igen, akkor is, ha erről van egy papírotok), ő ellenben mindig a lánya marad, tehát pláne meggondolnám a helyedben, hogy hogy beszélek róla az apja előtt. Vagy neki nem mered mocskolni, csak a háta mögött?

ma 00:14
 7/17 A kérdező kommentje:
Neki is elmondom, mert velem mindig is ellensèges volt. Múlt hónapban én fizettem a csajnak fél milliót a saját félretett pénzemből és nem kértem visdza
ma 00:18
 8/17 A kérdező kommentje:
Akkor is ellenszenves lenne nagyon, ha nem lenne ilyen közeli kapcsolatban
ma 00:20
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem bírom a műmellű, szájfeltöltött, műnőket, akik ráadásul lenézik azokat az embereket, akik nem elsősorban arra költik a pénzüket, hogy műkörmük, harcsaszájuk legyen és azokat, akik igyekeznek mindig merészek, közönségesek lenni, hogy a figyelem középpontjában legyenek. Még tisztességesen fel se tud öltözni.
ma 00:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Első körön, ne utalj neki.

Ha te is pénzeled, akkor mire számítasz?

ma 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!