Hogy viselkedjek a férjem lànyával, akit utálok? Ti is voltatok már így?
Figyelt kérdés
A liba 25 éves és egy nagy misspics.a.
A testét használja ki, hogy érvènyesüljön mindenhol az életben, főleg a munkahelyén. Borzasztó flegma, pimasz, visszabeszélő. A férjem folyton finanszírozza, nem is tudom hogy havonta mennyit fizet, utal neki.. pedig így is van egy rakás pénze... a férjem nem is beszél erről.
tegnap 23:37
11/19 A kérdező kommentje:
Muszáj volt a férjem miatt.
ma 00:34
12/19 anonim válasza:
Akkor itt nem a lány a legnagyobb probléma, hanem, hogy a férjed mellett is csak másodszereplő vagy.
El nem tudom képzelni, hogy ekkora összeget, a közös gyerekünknek, ne teljes egyetértésben utaljunk.
13/19 anonim válasza:
Hány éves vagy és mióta élsz a férjeddel? Gondolom nem mai keletű a problémád.
14/19 A kérdező kommentje:
Ő nem az én lànyom. Mégcsak nem is hasonlít a férjemre. Tiszta volt neje.
ma 00:55
15/19 A kérdező kommentje:
4 éve vagyunk házasok.
ma 00:57
16/19 anonim válasza:
Akkor csináltatsz egy DNS tesztet, hátha kiderül nem is a férjedtől van és visszakövetelhesd a ráköltött pénzt? Ha nem a férjedtől van is, attól még ragaszkodhat hozzá a férjed. Nekünk is volt egy ilyen ismerősünk. Végül a pár szétment.
17/19 anonim válasza:
Persze, úgy beszélsz róla, mint egy kutyáról, de adsz neki ajándékba fél milliót. Ha nem teszed, megver a férjed?
A szaros 4 éveddel effektív részt sem vettél a lány életében, tehát nulla közöd van az apjával való kapcsolatához.
18/19 anonim válasza:
Úgy beszélsz a lányról, mint egy sértett kamasz. Ne haragudj, hány éves vagy te? Mert nem tűnik túl érettnek a viselkedésed.
19/19 anonim válasza:
Valaki nagyon irigykedik egy fiatal, vonzó nőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!