Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy viselkedjek a férjem...

Hogy viselkedjek a férjem lànyával, akit utálok? Ti is voltatok már így?

Figyelt kérdés

A liba 25 éves és egy nagy misspics.a.

A testét használja ki, hogy érvènyesüljön mindenhol az életben, főleg a munkahelyén. Borzasztó flegma, pimasz, visszabeszélő. A férjem folyton finanszírozza, nem is tudom hogy havonta mennyit fizet, utal neki.. pedig így is van egy rakás pénze... a férjem nem is beszél erről.

jan. 11. 23:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
87%
Tett is ellened valamit vagy csak ellenszenves? Nem értem, miért nem lehetett nemet mondani a pénzadásra? Vagy legalább lepapírozni és kölcsönként adni? Mi a helyzet anyagilag? Tisztázzátok le a férjeddel, hogy közös kassza vagy külön kassza vagy valami mix, de úgy, hogy neked is jó legyen, ne csak neki. Legjobb, ha a közös dolgokat felezitek, a maradék pénzéből ki-ki gazdálkodik. Onnantól a te pénzed tabu, ő is a saját költőpénzéből finanszírozhatja a lányát. Egyébként pedig ne foglalkozz annyit a lánnyal, tartsd a távolságot, amennyire lehet, és annyi.
jan. 12. 07:58
 22/32 anonim ***** válasza:
82%
Amikor hozzámentél a pasashoz a miss picsa már akkor is adott volt.Akkor kellett volna gondolkodni, hogy kell-e ez neked?Mivel hozzámentél így kellett, tehát reklamációnak nincsen helye a továbbiakban.A saját pénzedből meg nem kötelező költeni a csajra.Ha megtetted, az a te hibád, nem másé.
jan. 12. 09:11
 23/32 anonim ***** válasza:
27%

Én most kérdező mellé álnék, ugyan nem a gyereket, de én sógornőmet utálom nagyon, bár tudom nem ugyanaz.

De őt is azért, amilyen. És elég kellemetlen, mikor gyűlölsz valakit a párod családjából, de nem tudsz vele mit csinálni.

A gond itt az, hogy a gyereke, tehát neked eléggé meg van kötve a kezed. Azt ajánlom, hogy próbald meg ezt elfogadni.

Viszont.. mivel házasok vagytok és gondolom közös kasszán éltek, lehet, hogy beszélni kéne erről. 25 éves a csaj, ennyi idős embert ne pénzeljenek már.

Anyum párja is pénzeli az ennyi idős gyerekét, ő is kivan, főleg, hogy engem sosem támogatott. De nem szól bele. Viszont ép eszű ember tudja, hogy egy 25 évest már nem kellene pénzzel tömni... én megértem, hogy ezen ki vagy akadva.

jan. 12. 12:50
 24/32 anonim ***** válasza:
71%

"A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"

Na, hát ez gyors volt.

jan. 12. 12:52
 25/32 anonim ***** válasza:
87%

#23 ha akar pénzelni valaki egy 25 évest, pénzelje. Főleg ha az az apja. Ne te szabd már meg, hogy ki mit csinál a pénzével.

Tudsz vele amit csinálni. Nem keresni a társaságát, vagy eltűrni.

jan. 12. 12:55
 26/32 anonim ***** válasza:
80%
Igen, ezt mindenki maga dönti el, hogy tudja-e, akarja-e és ha igen, meddig támogatni a gyerekét. Erre lehet irigynek lenni, de az a helyzet, hogy ehhez másnak semmi köze. Az más helyzet, ha közös pénzből akarja ezt tenni, vagy éppen máséból, de akkor a férjjel van a problémád, csak rávetíted a lányra. Javaslom, hogy ezt a saját pénzedből való utalgatást a férjeddel beszéld meg, és húzz egy határt, hogy ezt nem, de az, hogy itt (meg valószínűleg máshol is) dühöngsz és a férjed gyerekéről így nyilvánulsz meg, nem fog segíteni, és nem is normális. Felnőtt ember tudja már kezelni az indulatait, akkor is, ha valami olyan történik, ami neki nem tetszik. Legyen már az emberben ennyi tartás.
jan. 12. 13:54
 27/32 anonim ***** válasza:
60%

Nem pszichológus kéne, hanem párterápia.

Amúgy azt eszed, amit főztél.

jan. 12. 17:23
 28/32 anonim ***** válasza:
39%

Az én páromnak is van egy nagykorú (19 éves) lánya. Mi kb. legjonbb barátnők vagyunk. Sokszor még én szólok rá az apjára, hogy ugyan hívja már fel. A kicsilány meg sokszor inkább hozzám jön.

Szerintem te is próbálj meg kialakítani valami kapcsolatot, mert ez így nem fog működni.

jan. 12. 20:10
 29/32 anonim ***** válasza:
68%
Gyorsan törölte a regisztrációját a kérdező, miután feltette ezt a provokatív kérdést és neki nem tetsző válaszokat kapott.
jan. 12. 22:08
 30/32 anonim ***** válasza:

Azért a férjednek a szeretett, támogatott lánya akkor is megvolt, amikor még nem volt a férjed. Mikor megismerkedtetek, már akkor sem lehetett valami szolid szerény kis zárdanövendék, és az apja nyilván tudott erről ... Akkor megbeszéltétek ezt a férjeddel? Elmondtad az ellenérzéseidet, és hogy soha nem fogsz megbarátkozni vele? Megállapodtatok, hogy mennyivel és miből fogja finanszírozni a lányát? Vagy akkor elfogadtad, hallgattál - most meg a legdurvább utálatot fejezed ki iránta? Hogy alakulhatott ez ki? A férjednek és neked ennyire más a véleményetek?

(Én is undorodom a kacsa...gszájú műp..áktól, de egy olyannak a támogató apjával se nagyon tudnék összejönni... )

jan. 13. 07:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!