Számon kérhetem párom előtt párom húgát vagy kusnyítsak?
Már többször is megbizonyosodtam arról, hogy leendő sógornőm művészien keveri a kakit a háttérben. Párom nagyon naív, jó hiszemű ember, mindenkiben csak a jót látja (szülők nem élnek egyikünk részéről sem).
Többször megbizonyosodtam a nő kétszinűségéről. Nyalja párom exének a fenekét a mai napig aki már évek óta féltékeny ránk, behint rólam megjegyzéseket páromnak vagy ha vannak nehézségeim az életben amik miatt nem tudok páromnak eleget tenni pl: összedobni egy rég tervezett utazásra, akkor utánajár az áraknak, hogy rám bizonyítsa a nem akarásom (bevallom ez részben igaz de párom bohém és máshova kell most tartalékolni a pénzt).
Ha beszélgetek vele, sosem kérdezi meg hogy vagyok de magáról órákig képes ecsetelni mindent. Megy a mézes mázas, kedélyeskedés az arcomba de csak akkor szeret igazán rólam is beszélgetni ha nem vagyok ott.
Apró dolgok mindig a párommal való beszélgetésekből buknak ki, amiket tudom, hogy magától sose találna ki, azok a húga szavai.
Ez engem már nagyon dühít és próbáltam nem foglalkozni vele évekig, párom is mindig mentegette őt, hogy húga jó ember, nem érti mi a bajom. Nem veszi észre, hogy a húga manipulálja őt.
Szeretném számonkérni őt párom előtt amit nem találok méltányosnak mert 20 év van köztem és köztük és mindig tiszeltem a rangidősebb embereket a környezetemben (ehhez képest, hogy fiatalabb vagyok mindkettőjüknél biztosabb egzisztenciám van).
Szeretném őt mégis számonkérni, hogy ne beszélhessen félre, ne nézzen ártatlan kiskutyaként páromra és megtudjam mi a fene baja van velem.
Volt aki már ezt meglépte vagy inkább többen nyelik a békát még évekig?
Off
Valaki tudja, hogy mit jelent a „kusnyít” szó? Google-n nem találom.
Azt hiszem megfejtettem: a kérdező összemixelte a kushad és a sunyít szavakat.
Egy nyelvújítóval van dolgunk, több tiszteletet neki! :D
Végig olvastam, de nem jöttem rá, hogy hány éves vagy, és fiú/lány vagy?
Egyelőre annyi biztos, hogy két túz között vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!