Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Első unokás nagymamák, akikhez...

Első unokás nagymamák, akikhez közel lakik a lányuk, ti milyen gyakran látjátok a kisunokátokat?

Figyelt kérdés
Pici unokám 8 hónapos, pár háznyira laknak tőlem, normális az, ha naponta szeretném látni legalább fél-1 órára? Előttük járok el, látom a házukat, megőrülök arra a gondolatra, hogy ott az én kis drágám, de nem mehetek hozzá mindig. Pedig rettenetesen vágyom utána, de mintha lányomék nem vennék jó szívvel, hogy naponta bemegyek megnézni.Ebben vergődöm már születése óta, ha kérdezem, a válasz az, persze menjek, de nem tűnik őszintének.

#unoka #nagymama #látogatása
2015. máj. 22. 16:39
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Milyen érdekes amúgy, hogy rengeteg kérdés van arról, miért önzők a nagyik, miért nem látogatják az unokákat, miért nem segítenek, és sorolhatnám.

Ez sokkal nagyobb probléma.Ezen is látszik, sokkal több nagyszülőt nem érdekel az unokája, mint amennyi gyakrabban szeretné látni.

2015. máj. 22. 17:50
 22/43 anonim ***** válasza:
45%

Hát én finoman közölném anyámmal-apámmal-rokonnal, stb hogy heti 1x, pár órára.

Nem veszed észre, hg láb alatt vagy nekik?! Tényleg ki kell mondják?!

2015. máj. 22. 17:56
 23/43 A kérdező kommentje:

Úgy látszik a kedves válaszolók a kommenteket soha nem olvassák el közben.Amikben részletesebben leírja az ember a dolgot.

Ismeretlenül véleményt alkotni valakiről butaság.

Mégegyszer:Köszönöm az intelligens, jószándékú, segítő válaszokat, a többit nem minősítem.

2015. máj. 22. 18:09
 24/43 anonim ***** válasza:
63%
"Főleg a lányuk gyereke!" Na ez a mondatod mindent elárul rólad.
2015. máj. 22. 18:26
 25/43 anonim ***** válasza:
24%

ne menj egy darabig akor majd észreveszik menyire hiányzik hogy valaki néha lefoglalja a gyerköcöt

ha meg majd elkezd járni meg beszélni tuti visitva fognak utánad szaladni

2015. máj. 22. 18:53
 26/43 anonim válasza:
29%

Szerintem ez is nagyon egyénfüggő! Az én nővérem pl. szerette, ha anyukám benéz hozzájuk, akár naponta. (pár utcányira laktak akkor még tőlünk)

Beszéld meg velük, hogy gyakrabban szeretnéd látni az unokádat, viszont nem szeretnél zavarni sem. Ezért szerintem nem lenne rossz megoldás, ha átvinnék hozzád addig a gyereket, ameddig ők pihennek vagy más elfoglaltságuk van. Így nem is zavarnád őket és az unokáddal is többet tudnál lenni.

2015. máj. 22. 19:45
 27/43 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, tolakodó vagy, és hiába telefonálsz, értsd már meg, hogy a legszeretőbb menj sem akar naponta látni. A fiad sem!!!!! fogd vissza magad, rengeteg alkalmad lesz még, amikor nagy szükség lesz rád, de.... ne provokáld ki.

nagyon meg fognak becsülni, ha nem tolakodsz, és a gyerek is Maminak fog tekinteni.

Ők egy új család, ahol NAGYMAMI is kell, de nem kiprovokálva.

2015. máj. 22. 20:04
 28/43 anonim ***** válasza:
60%

""Főleg a lányuk gyereke!""

Ezen átsikolttam, de ez nagyon gáz!!!!!!!

2015. máj. 22. 20:05
 29/43 anonim ***** válasza:
57%
Nos, akkor konkrét példa, Anyós nálunk nem ugrált, egyik részről sem. De ha szükség volt, jöttek, a gyerekek is imádják a Nagyikat! Már nagyok, 16 felett vannak. Öszeteszem a 2 kezem, hogy NORMÁLIS anyósom van!!!! Nme, mint te!
2015. máj. 22. 20:10
 30/43 anonim ***** válasza:
41%
En harom hetente megyek,szombat delelottol vasarnap delutanig vagyok naluk.(Messze lakunk egymastol)
2015. máj. 22. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!