Nagymamák miért választotok 'kedvenc' unokát? Vagy miért viselkedtek így? (folyt)
A miénk pl. ugyanolyan kedves mindenkivel, sosem veszekszik, de apró dolgogkkal kapcsolatban mégis más.
pl. az egyik ha nála van, akkor csak az erkélyen lehet rágyújtani, mindig főz többfélét, hogy had válogasson
ugyanez az unoka,ha megy, nincs olyan, hogy túl drága, ha szülinap/karácsonyról van szó, többieknél van 'limit'
ha ő jön, egész napos változatos program, többit max mekibe viszi
apróságok! de még sorolhatnám!
El nem tudom képzelni, hogy kisgyelek (7éves) létére miben lehet jobb. mint a többi!? vagy a többi mit rontott?
igen ha a legkisebb azért, ha az első unoka, azért
ha kicsit visszahúzódó, szerencsétlen, nem a világ szépe, azért babusgatják
ha magabiztos, talpraesett, azért
ne adj isten van egy duci kisgyerek, gyere ide kislányom, hoztam csokit, csak egyél kisszivem, ezzel elrontanak mindent, az állatbarátok és állattartók is hajlamosak túletetni a a kedvencüket mint tudjuk
én határozottan úgy gondolom, hogy a szülőnek kell határt szabni, ha van elég esze hozzá, mit szabad a nagymamának, ha a szülő buta, a gyerek csúnyán megsérül, én mindenhol ezt mondom, és ez az igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!