Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselkedtek az exel ha jön a gyerekért?
Ezt már kiirtad-már mint a kérdést.
Egyébként minden volt pasi a volt nőjét a tulajdonaként kezeli.
2-es vagyok. Igen, azt mondta hogy nem szeret már, és elköltözött. Én meg hagytam. A kicsi 2,5 éves volt akkor. Aztán 2,5 hónap után kezdett jövögetni, érdeklődni, bár azt mondta, válni akar. Úgy viselkedett, ahogy te leírod.
Randira hívott egy idő után, újra összejöttünk aztán hazaköltözött. Jó lecke volt, most már tudja legalább, mit akar,mi a legfontosabb neki, és én is:) Azóta nagyon jó együtt:)
Én úgy gondolom ha már vmit eldöntöttem (mármint h el akarok válni) és nem szeretem a gyerek anyját akkor nem hazudozok neki és nem hozom fel a múltat meg h nem tudja h hol rontotta el... Másrészről meg nem érdekelne h a csengőn milyen név van kint ha én már elköltöztem...
A másik meg az h ha jön és itt játszanak a kislánnyal megkérdezi h ihat e egy pohár vízet, kimehet e az erkélyre cigizni, megnézheti e h mikor jön a busz?! Mindenért engedélyt kér... nevetséges
Attól függ hogy mit csinálj, hogy mit akarsz a jövőben. Ha nem szeretnél elválni, úgy érzed lehetne még jót kihozni kettőtökből, akkor nyíltan beszéld meg vele. Volt egy kis szünet, gondolkoztatok mindketten, hozzátok helyre közösen a dolgokat. Lehet, hogy ebben segíteni kell neki, mert nem tudja hogy kezdjen hozzá.
Ha meg válni akarsz, és tőle már semmit, akkor kérd meg, hogy amikor jön a gyerekért akkor szorítkozzon csak a gyermek körüli kérdésekre, hagyja a múltat és ne minősítsen téged. Tanulja meg, hogy szétmentetek és már nincs hozzád köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!