Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A mostani Barátnőjét akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani Barátnőjét akarja küldeni a gyerekért?

Figyelt kérdés

Most júniusban válltam el a férjemtől.Van egy éves kisfiunk.Az exnek van már barátője.A bíróságon kikötötték,hogy az exnek kell jönni a gyerekért a lakásra,ha el akarja vinni.Most kitalálta hogy mivel senkisem tud értejönni,csak a barátnője,ezért a barátnőjét akarja a gyerekért küldeni az én otthonomba.Teljesen kiakadtam!Miköze van ennek a nőnek a gyerekemhez.Ne a barátnőjét küldje!!Nem??Én nem engedem be az otthonomba a barátnőjét!!Nem ismerem!Nem vagyok hajlando egy idegennek odaadni a kisfiamat!!

Mi a véleményetek erről?

Ja!Most hogy nem engedtem mégis eltudta intézni az ex,hogy a nagymamájáék jöjjenek érte!!Érdekes!!

2009. aug. 6. 09:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
teljesen igazad van
2009. aug. 6. 09:44
 2/23 anonim ***** válasza:
84%

Teljesen jogos. Idegennek ne add oda a gyerekedet.

Lehet, hogy most Alig egy hónapja váltatok el, majd ha lesz stabil kapcsolata, és úgy érzed, hogy a gyerekedet a volt férjed családjának adod oda és nem egy idegennek,akkor engedhetsz.

Különben meg ne idegesítsd magad és főként ne mutasd ezt a volt férjednek. Egyszerűen, határozottan kijelented és kész. Egyszer elmondod , és ennyi. hogy értse, nem játék és nem hiszti tárgya az ügy.

2009. aug. 6. 09:47
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is 1 éves a kislányom.Biztos,hogy nem adnám oda idegennek.Teljesen igazad van!
2009. aug. 6. 09:49
 4/23 anonim ***** válasza:
83%
Nekem 6 éves a lányom de soha nem engedném meg,hogy egy akárki elvigye azzal a címszóval,hogy az apjához viszi.SOHA!Ha már évek óta együtt vannak még akkor sem!Ha az apának kell a kicsi menjen ő érte!Ha nem tud így járt majd legközelebb mikor láthatás lesz akkor elviheti!
2009. aug. 6. 10:16
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen igazad van, ráadásul 3 éves koráig nem vagy köteles odaadni. Láthatási joga van, de csak az anya felügyeletével. Egy vadidegen nővel a 16 éves fiamat nem engedném el ilyen helyzetben , viszont az exet úgy kiosztanám,h a lábán nem állna meg.
2009. aug. 6. 11:11
 6/23 A kérdező kommentje:
Hát igen!!Nem is értem,hogy gondolta az ex,hogy én ebbe belemegyek?Szerintetek normális az ex nője,hogy ő megtenné ezt neki??A másik,hogy miből gondolták,hogy az otthonomba beengedem a csajt?Ezek meghülyültek!!?Soha nem adnám a csajnak a gyerekemet.Ezekután elgondolkodtató,hogy mikor az apjánál van a kicsi,vajon mennyi ideig hadja a csajjal a kicsit?Nem vagyok olyankor ott,és nem tudok semmiről!
2009. aug. 6. 11:37
 7/23 anonim ***** válasza:
84%
Szia! Igazad van. Olyan pici a babad, h en megengednem az apjanak a latogatast, de nem engednem elvinni. Ha jol tudom, ez 2-3 eves koraig lehetseges is. Semmikepp ne akadalyozd az apat, h lassa a gyereket, de en nem adnam neki oda, amig ilyen pici. Egy idegennek meg foleg nem! Teljesen jogos a felhaborodasod.
2009. aug. 6. 13:16
 8/23 A kérdező kommentje:
Az apának én megengedem hogy elvigye,de az hogy az apja barátnője jöjjön érte és vele legyen,mert apuci nem ér rá azt nem!!Ti mit szólnátok ahhoz,ha az exetek barátnője a lakásotokra menne,és el is akarná vinni a babátokat??És minezt az ex találta ki,és a barátnője bele is ment!Hol élnek ezek?IQ nagyon alacsony az biztos!!
2009. aug. 6. 13:34
 9/23 anonim ***** válasza:
89%

Az a véleményem, hogy nem mentes az indulattól a kérdésed kifejése, éspedig nem a gyermekét féltő anya szól belőled elsősorban, hanem a haragtól fűtött nő.

Pár kérdés:

-- "az exnek kell jönni a gyerekért a lakásra,ha el akarja vinni." -->> ez nem csak annyi jelent, hogy nem vagy köteles odavinni hozzá, viszont nemcsak ő, hanem meghatalmazottja is jöhet érte? (Mint ahogy a nagyszülők is mehettek érte? Nemde a meghatalmazottság a releváns ebben is, mintsem a rokoni kapcsolat?)

-- "Fordított" esetben mit tennél? Ha a gyerek apjának barátnője hozza vissza a gyerekedet láthatásról, akkor nem fogadod vissza?

-- Miért kellene, hogy betegye a lábát az otthonodba bárki is láthatás címen? (Ajtóban megkapja, és az ajtóban visszaadja és pont.)

-- Ha kiderül, hogy nem volt igazad, és a volt férjed felnyom a láthatás megakadályozása miatt, akkor tudnád azt mondani legalább a gyerekednek, hogy bocs? (A láthatás kétoldalú! Nemcsak az apának van joga látnia gyereket, hanem a gyereknek is az apját.)

PS. Nem piszkálni akarlak, hanem érdekel az eset.

2009. aug. 6. 13:36
 10/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!Én ugy gondolom joggal vagyok dühös.Természetes hogy az ex barátnőjével nem engedem el a kicsit!Az exnek,a nagypapának,nagymamának,rokonnak van joga elvinni a kicsit,de a barátnőnek semmi joga.Egyébként az apa bármikor látthatja a kicsit,nem csak kéthetente.Így egyeztünk meg!Van ugy hogy 1-hónapig nem is láttja a picit.Igenis féltem a kisfiamat.Az a nő nekem idegen.Nem vagyok köteles odaadni.Abban az esetben,ha apuci szeretné látni a picit intézze ugy hogy ráérjen,vagy a nagyapja,vagy nagyanyja.
2009. aug. 6. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!