Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani Barátnőjét akarja küldeni a gyerekért?
Most júniusban válltam el a férjemtől.Van egy éves kisfiunk.Az exnek van már barátője.A bíróságon kikötötték,hogy az exnek kell jönni a gyerekért a lakásra,ha el akarja vinni.Most kitalálta hogy mivel senkisem tud értejönni,csak a barátnője,ezért a barátnőjét akarja a gyerekért küldeni az én otthonomba.Teljesen kiakadtam!Miköze van ennek a nőnek a gyerekemhez.Ne a barátnőjét küldje!!Nem??Én nem engedem be az otthonomba a barátnőjét!!Nem ismerem!Nem vagyok hajlando egy idegennek odaadni a kisfiamat!!
Mi a véleményetek erről?
Ja!Most hogy nem engedtem mégis eltudta intézni az ex,hogy a nagymamájáék jöjjenek érte!!Érdekes!!

OFF 17:04 Pedig sajnállak. Nem tehetsz ellene semmit. Cserébe Te is sajnálhatsz engem, csak engem meg nem érdekel. :oP ON
Akiknek a szemén vörös köd ül, és anyáznak, meg csomagoznak, azokat szintén sajnálni tudom. Magukat becsaphatják, lelkük rajta, engem nem tudnak. Ezek jól ismert játszmák a válás után. Aminek a gyerek issza meg a levét. Érintett vagyok szülőként is, egykori gyerekként is, meg "új párként" is. Valamint már eléggé ismerem a pszichológiáját a dolognak. Tudom, hogy reménytelen, és csak magamra haragítok egy csomó embert (lásd: asszonykórus), akiknek egy része valószínűleg még érzelmileg is bevonódott a problémába, tehát még akkor sem adnának nekem igazat, ha átgondolnák a helyzetet. Csakhogy ez engem mind nem érdekel. Mosolygok a lepontozáson is, csak tessék-tessék, erre-erre! :o)
Ja, hogy a kérdező valójában szintén egy alap játszmát folytat, amit a Tranzakció Analízis hajnalán ismert fel Eric Berne? Igen, így van. Nem kellene beleszólnom? Talán. Megtehetem? Meg. (Hiszen véleményt kért, íme az enyém.) Ilyen kedvem volt? Igen. Ha eljut hozzá az üzenet, hogy nem helyes, amit tesz, mit érdekel engem bárki más véleménye? Ha pedig nem, az sem baj, biztosan megvan az oka, hogy miért akarja tovább nehezíteni a saját és a gyereke életét, nem az én dolgom. Én megtettem, amit helyesnek éreztem, felhívtam erre a figyelmét. Néha használ, többször nem. [vállat von] :oP

off:
Vártam a válaszod!Valószínűleg elképesztő intelligenciád révén te sem gondoltad át,amit én írtam.Ugyanolyan vagy ezek szerint,mint akiket fikázol.Láttál te már 1 éves gyereket?Ja és pszichológia:szeparációs szorongásról hallottál már?Ennyit rólad.Ja,le...-om,hogy sajnálsz.Ha ismernél irígyelnél.Pusszantás!
Bocsi a kérdezőnek,de válaszolnom kellett az utolsónak!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!