Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A mostani Barátnőjét akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani Barátnőjét akarja küldeni a gyerekért?

Figyelt kérdés

Most júniusban válltam el a férjemtől.Van egy éves kisfiunk.Az exnek van már barátője.A bíróságon kikötötték,hogy az exnek kell jönni a gyerekért a lakásra,ha el akarja vinni.Most kitalálta hogy mivel senkisem tud értejönni,csak a barátnője,ezért a barátnőjét akarja a gyerekért küldeni az én otthonomba.Teljesen kiakadtam!Miköze van ennek a nőnek a gyerekemhez.Ne a barátnőjét küldje!!Nem??Én nem engedem be az otthonomba a barátnőjét!!Nem ismerem!Nem vagyok hajlando egy idegennek odaadni a kisfiamat!!

Mi a véleményetek erről?

Ja!Most hogy nem engedtem mégis eltudta intézni az ex,hogy a nagymamájáék jöjjenek érte!!Érdekes!!

2009. aug. 6. 09:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
Teljseen egyet ertek,en sem adnam oda a gyerekemet egy idegen csajnak! Ne veszekedj veluk, mondd meg,h te ehhez nem jarulsz hozza es kesz!
2009. aug. 6. 14:20
 12/23 A kérdező kommentje:

Ja!Mégvalami!A fiam bölcsis,és ha az apuka,vagy bárki elakarná vinni a kicsit ugy hogy a bölcsiben nem tudnak rola,hogy én az anyuci elengedtem,akkor senki a világon nem viheti el,mert gondolom hallottak már olyan esetről hogy igy raboltak el gyereket.Ez csak egy példa volt!!Milyen lenne szerintetek ha bárki jöhetne és vihetné a gyereket amikor akarja.Ez nem így működik!!

Ha az apuci azt mondja adjam oda ennek-annak a fiamat akkor köteles lennék odaadni?Szerintem nem!!Erről bizony nem apuci dönt!

2009. aug. 6. 14:26
 13/23 anonim ***** válasza:
65%

Ez merőben felesleges rosszindulat.

Az apára haragszol, minden áron.

Pedig, ha a tényeket nézed, Ő megtett mindent, amit lehetett. Nem akarta, hogy elmaradjon a láthatás, elküldött volna valakit, mivel Ő nem tudott menni. Az az ember az Ő MEGBÍZOTTJA. Éppen Te vagy az, aki megpróbálja megszabni a másiknak a kereteket, holott ez nem a Te dolgod. Élvezed, hogy hatalmad van felette?

Ha tovább nézem a történetet, azt látom, Ő még mindig szeret Téged annyira, hogy az anyukáját küldte, akit Te jobban elfogadsz. Ez a TE kedvedért volt. (Ebből is az látszik, hogy nem kamu volt, Ő tényleg nem tudott jönni.)

Arra is kíváncsi lennék, vajon kinek a "hibája", hogy Te ilyen ellenséges vagy az Ő új barátnőjével? Valóban az lenne a jó, ha Te ismernéd az illetőt, és akkor nem lenne "idegen". Szerintem tedd magad túl ezen a hisztérián a fiad érdekében.

Ui.: Az asszonykórust (a válaszolók zöme eddig) meg csókoltatom. (És kicsit sajnálom őket.) Ezen az sem változtat, ha lepontoznak. Megszavazni mindent meg lehet, csak a dolgok attól még nem változnak. Én pl. támogatnám, hogy nép-szavazzuk meg, hogy mindenki legyen gazdag. Tegnaptól. ;o)

Ui2.: Kedves kérdező! Tudom, hogy ezzel most bántottalak. Nem rosszindulatból tettem. Éppen, hogy jóindulatból. Talán megérted.

2009. aug. 6. 15:23
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

Az "asszonykórus" tagjaként üzenem a kedves utolsónak,hogy engem ugyan ne sajnáljon.Bár nem tudom,hogy miért váltak el,nincs is közöm hozzá,de azért engedtessék már meg neki,hogy igenis nehezteljen kicsit az exre.Egy válás nyomokat hagy,nem jókedvéből teszi az ember.Persze ez ne csattanjon a gyereken,abban igazad nvan.

DE!

Egy szóval nem mondta,hogy nem akarja odaadni,vagy esetleg korlátozni akarja a láthatást.Egyszerűen Ő egy ANYA,aki félti a gyerekét.Nem egy 10 éves gyermekről van szó,hanem egy iciri-piciri 1 évesről.Az én kislányom,például 100%,hogy torka szakadtából ordítana,ha ismeretlen akarná elvinni.Arra nem gondolsz,hogy a kicsinek ez milyen rossz,hogy nem egy jól ismert rokonnal,hanem egy vadidegennel kellene elmennie?

Talán ezeket is meg kéne fontolni!

Köszi!

2009. aug. 6. 17:04
 15/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó válaszolónak!Pontosan erről van szó!!Anya vagyok,és igen féltem a kisfiamat!

Kedves válaszolók!Őszintén!melyikötök adná oda a gyermekét az ex barátnőjének??Ti hogyan gondolkoznátok az én helyemben?Főleg anyukákat kérdezném,akik szintén elválltak!

2009. aug. 6. 17:38
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Mégis, milyen "megbízottról" beszéltek?! Itt nem egy kisebb értékű postai csomagról van szó, amit akár a szomszédasszony is átvehet, hanem a kérdező kisgyerekéről!

Kérdező, az teljesen természetes, hogy nem akarod odaadni a gyerekedet idegennek (nem tudom, én, ha elvált szülő lennék, eszembe nem jutna nem családtagot küldeni, ha én tényleg nem érek rá - vagy legfeljebb, ha az új páromat jól ismeri az ex és A GYEREK IS. )

2009. aug. 6. 17:44
 17/23 anonim ***** válasza:
92%

> Mégis, milyen "megbízottról" beszéltek?!

>

Mégis milyen idegenről beszélsz???

A második alakalommal már nem idegen, csak kevésbé ismeri. De a tizedik alkalom után már egészen jól fogja ismerni. Látásból. A gyerek meg már a harmadik alkalom után is, és nemcsak látásból.

Az a fordított eset kérdés érdekes:

ha a barátnő hozza vissza a gyerekedet láthatásról, akkor "nem veszed át"?

Ha gyűrűs menyasszonya, sőt felesége lesz a volt férjednek, abban az esetben se nyitod fel a sorompót? Vagy ha igen, mikortól?

2009. aug. 6. 18:51
 18/23 anonim ***** válasza:
81%

Ne pörögj ezen. Szard le. Csak neked okoznak bosszúságot, haragot, amit a kicsi azonnal meg is érez. Mosolyogva és nyugalommal nyomd a volt férjed képébe, hogy NEM!

Nehogymár idegeneknek add oda a gyerekedet!

2009. aug. 6. 19:00
 19/23 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó, tudod, (bár, úgy tűnik, nem tudod) egy kisgyerek nem egy kiló kenyér, amiért mindegy, hogy ki szalad le a boltba. Idegenre a kutyámat sem bíznám rá, hogy vigye el sétálni, nemhogy a gyereket. Nem a gyűrű/nem gyűrű a lényeg, hanem, hogy sem az ex, sem a gyerek nem ismeri az említett hölgyet.
2009. aug. 6. 19:01
 20/23 anonim ***** válasza:
51%
Bocs, az előbbi a 18:51-nek szólt
2009. aug. 6. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!