Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyereklátogatás/gyerek elvitel - Hogyan kezelitek azt a szitut, mikor frissen mentetek szét,3 hónapos a pici és apuka jön a gyerekért 2 etetés között?
Igaza van az elöttem szólónak.
Láthatás biztosítanod kell, kötelezö. De oda adni nem vagy kötelezö, és hiába két etetés között én sem adnám oda még a legjobb indulatu apának sem.
de ilyenkor neked a legnehezebb a helyzeted, ha jó fej akrsz enni és a gyereknek is jót akarsz, akkor menned kell az exel rokonjaihoz stb... ez csak jó a babának minél több embert megismer a családból, hogy az apa családja is neki természetes legyen, még ha ti nem is vagytok együtt. de ez igen nehéz lehet neked.
gyerekröl gondolom elég nagy a téma így másról nem kell beszélni.
Jajjj ne is mondjátok!!!! Szüleimnél lakom és hatalmas huzavona van emiatt. Én dehogy adnám oda!!! A pasi ragaszkodik hozzá hogy elvigye, anyám meg rábeszélt hogy heti 2 órából semmi baja nem lesz a gyereknek, olyan mintha sétálni vinné. Az idióta ex nem akar bejönni hozzánk és a saját lakásában akarja pátyolgatni a kicsit. Mintha a szívem tépnék! Én sem akarom odaadni, de most ez van. Én sem akarnám hogy hurcibálja a minuszokban a gyereket. Kocsival viszi és 2p alatt nála is vannak.
Én jelenleg egyáltalán nem vagyok hajlandó kommunikálni vele. Él hal a gyerekéért, csak épp nem tud családban élni és alkalmazkodni, ezért váltunk szét. Zavartam a lakásban és zavarta a gyerekjáték meg a sírás. Ez van :(
Ha kocsival ott van 2 perc alatt, nem lakik olyan messze, bármikor hazaviheti ha úgy áll a helyzet, nem? De ne érts félre, megértelek Téged is. Egyébként miért gondolja mindenki, hogy az apa nem tudna gondoskodni a gyerekről néhány órákra?? Amikor a gyerekem pólyás volt, nagyon sokat volt velem. Etettem cumisüvegből, pelenkáztam, stb. Mindig tudtam mi baja van, és mit kell tennem. Ha szigorúan a jog szerint nézzük, 3 éves kor alatt nem kötelező elengedni a gyereket. Persze csak a jogra hagyatkozni nem mindig érdemes. De kb. 1 éves korában már csak el fogod engedni, nem? Amikor már kezd járni, beszélni, stb... Később könnyebb lesz.
35f
Oda ne add neki a 3 hónapos gyereket. Te tedd azt ami a gyereknek jó és ebbe anyád ne szóljon bele ebbe a helyeztbe ő se adott volna oda téged..
Később se lesz könnyebb, pl ismerősöknél úgy volt h a kislány nem is volt hajlandó elmenni az apjával 6 évesen aludt először úgy az apjánál
Nyugalom hagy vigye majd ha a kicsi hasfájásal elkezd bömbölni rögtön haza viszi, legközelebb átgondolja akkar e egyedül gondoskodni egy ilyen kis gyerekről.
Csunyán hangzik de csak addig lesz ilyen lelkes amíg a gyerek nem csinál a pelusba.
Szerintem is csak átmeneti lelkesedés. Mindenesetre félelmetes, hogy a hiányunkat beteges gyerekjáték vásárlással pótolta. És ott ül a szobában köztük egyedül... Nem hogy inkább szeretett volna.
Odaadom a gyereket, de nagyon de nagyon nehéz. Viszont képtelen vagyok emberségesen viselkedni. Meglátom és idegbeteg leszek. Képtelen vagyok elvonatkoztatni. Friss még gondolom azért. És mert nem így terveztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!