Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyereklátogatás/gyerek elvitel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyereklátogatás/gyerek elvitel - Hogyan kezelitek azt a szitut, mikor frissen mentetek szét,3 hónapos a pici és apuka jön a gyerekért 2 etetés között?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy viselkedtek? Engem megcsalt, terrorizált érzelmileg, kötözködött, ezért jöttem el tőle. Nem nagyon tudok kedves és beszédes lenni vele. Ez gáz? Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet?
2010. aug. 31. 13:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A nagyi adja át a gyereket te addig sétálj egyet a ház körül, sennkinek se jó ha folyton idegeskedsz ha nem akkarod látni hát kerüld.
2010. szept. 2. 21:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem tud családban élni édegesítetted te meg a gyerek,most mégis kell neki a baba,antiszochiális jellemű lehet a jellemzésed alapján én nem adnám ods neki a picit mert az első sirásnál jól megrángatja vagy rosszabb tapasztalat sajnos.
2010. szept. 6. 11:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Valóban a gyereknek sem tesz ez túl jót szerintem, de én sem adnám oda!!! Jöjjön fel, nézze meg ott, legyen vele egy-két órát, addig hagyd őket magukra. Ha nem akar feljönni hozzátok, akkor nincs gyerek. Itt most a gyermek a legfontosabb, nem az, hogy két felnőtt mit akar egymással. Ez úgyis csak átmeneti, ahogy a gyermek nagyobbacska lesz, nyilván elmehet a papával, ha még apuka akkor is ilyen lelkes gyermek szerető lesz!!
2010. szept. 6. 11:45
 14/16 anonim ***** válasza:

én nem adnám oda, másfél éves az enyém és így sem adom. jönni lehet többet is. és nem csodálom h így érzel.

utálom ha azzal jönnek h mert a lelkiállapot rosszat tesz, vazz ember vagy érzel, számomra nem természetes ha valaki rezzenéstelenül éli túl h összeomlanak körülötte a dolgok.

2010. szept. 6. 11:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Jajj,ez olyan szomorú,hogy ilyenek megtörténhetnek!Hidd el,ahogy nőni fog,úgy fog a lelkesedése csökkenni,hisz most még alig "mozog".Majd amikor el kezd mászni,ülni,állni,ordítani,ha elesik,akkor nem akarja majd elvinni.Legalábbis a a rövidke jellem leírásod alapján.De próbálj meg felülkerekedni a haragodon a baba miatt,na meg persze,hogy tudja nem lehet téged csak úgy piszkálni,idegesíteni.mutasd meg,hogy igenis veszített azzal,hogy megcsalt és otthagytad! Persze így távlatból könnyű ezt mondani,de egy próbát megér.

Egyébként,mint apa milyen?Tud felelősségteljesen vigyázni a babára?Úgy értem,hogy pl.: tudja,hogy egyedül nem hagyhatja magára egy percre sem,nehogy leesen,stb?

Sok sikert és kitartást!

2010. szept. 6. 16:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos: 3 éves koráig a gyereket nem viheti el, csak a lakásban látogathatja. Ez biztos mi is leváltunk és a bíróságon mondták hogy 3éves koráig ha csak én nem akarom de nem viheti el a gyereket. Szóval ne add neki oda!!!!!
2010. szept. 6. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!