Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogy viselkedtek az exel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy viselkedtek az exel ha jön a gyerekért?

Figyelt kérdés
Az én volt férjem (mondjuk még csak be van adva a válás, 3hónapja ment el) állandóan felhozogatja a múltat (pl. "nem voltam partner a kapcsolatunkban, én voltam a számára a legfontosabb és a gyerek...stb), mindig elmondja h eddig és eddig érek rá mert utána programom van (de általában kiderül h csak hazamegy és nincs is programja) előadta nekem h befizette magát nagymotoros jogsira, következő alkalommal meg kiderül h nem is volt rá pénze.... Fájlalta h kiírtam a leánykori nevem a csengőre.... Állítólag nagyon maga alatt van de csak is azért mert elhagyta a kislányát, de az h velem mi van az állítólag nem érdekli és el szokta mondani h ő korrekt módon akar elválni.... Én meg csak lesek mint a hülye, mert ezeket nem tudom hova tenni. Teszem hozzá ő akart elmenni is válni is ő akar. Nálatok is ilyen ha beszéltek? Szerintetek vissza akar jönni csak hülyén közelíti meg a dolgokat????
2013. szept. 2. 14:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell vele szóbaállni. A gyerekért megy azt vigye, más meg nem téma.

Mi soha egy szót nem váltunk ilyenkor, ha nagy ritkán megtesszük, akkor is garantáltan összeveszünk még évek után is.

2013. szept. 5. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!