Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apuka odamehet a gyerekért az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apuka odamehet a gyerekért az oviba pár perccel előbb felöltöztetni minden nap, és átadni Anyának, vagy ez már súlyosan sérti a megállapodást?

Figyelt kérdés
Megállapodás alatt a bíróság által jóváhagyott férj és feleség közti megállapodást értem, amit a válóper során kötöttek.
2012. aug. 28. 13:42
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ezt meg lehet csinálni!

Nagyon jó apának tűnsz, gratulálok!

2012. aug. 28. 13:44
 2/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. aug. 28. 13:46
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Amiben konkrétan mi áll? Hogy 2 hetente láthatja? Vagy van olyan tényező, ami miatt aggódni kéne?
2012. aug. 28. 13:47
 4/37 A kérdező kommentje:
Kéthetente hétvége, plusz hétköznap egy alkalom.
2012. aug. 28. 13:49
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mi a megállapodás. Ha fix heti pár órája van apukának, akkor sajnos igen :-(
2012. aug. 28. 13:49
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Neeeeeeeeeeeee! Tényleg szuper apap lehetsz, de ha ilyenen agyalsz, akkor nem lehetett valami szép válás és gyermek elhelyezés. Könnyen megkaphatod, hogy csak azért csinálod,mert el akarod lopni a gyerkőcöt.
2012. aug. 28. 13:50
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi van a megállapodásban, de ha valakinek ez gondot jelent, hát igazán sajnálni tudom az apát és a gyereket is. :( Normális felek esetén ez abszolút nem jelenthet gondot.
2012. aug. 28. 13:51
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Itt sajnos minden az anyukán múlik. Volt már vmi reakciója?
2012. aug. 28. 13:53
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha kéthetente hétvége, + 1 nap hétközben, akkor igen, súlyosan megszeged vele a megállapodást még akkor is, ha csak szeretetből teszed.

Tartsd magad ahhoz, amit a bíróság kimondott, vagy kérj engedélyt a volt feleségedtől ehhez a lépéshez, a viták elkerülése érdekében.

10/37 anonim ***** válasza:
100%
Az oviban le van jelentve,hogy te is érte mehetsz? Mert ha nem,nem fogják neked odaadni addig sem,míg felöltözteted.Ha meg érte mehetsz,akkor nem hiszem,hogy rossz kapcsolatotok lenne,ergo miért ne öltöztethetnéd fel?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!