Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apuka odamehet a gyerekért az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apuka odamehet a gyerekért az oviba pár perccel előbb felöltöztetni minden nap, és átadni Anyának, vagy ez már súlyosan sérti a megállapodást?

Figyelt kérdés
Megállapodás alatt a bíróság által jóváhagyott férj és feleség közti megállapodást értem, amit a válóper során kötöttek.
2012. aug. 28. 13:42
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Az oviban nem tudják, hogy válunk, nemsokára vége az eljárásnak, már csak az utolsó tárgyalás van hátra. Szinte minden nap én megyek a kicsiért. Kb 2-3 hetente 1x fordul elő, hogy nem tudok a munkám miatt. Nagyon fájna, ha ennyiben sem maradhatnánk minden nap kapcsolatban....
2012. aug. 28. 13:56
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltél erről a feleségeddel?
2012. aug. 28. 13:59
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg az exnejeddel. Szüleim is elváltak, papíron ott is meg volt, hogy apu 2 hetente láthatott minket (jó, mondjuk én már 18 voltam, amikor elváltak, rá 1 évre el is költöztem otthonról), de hugom 8 éves volt és anyu tudta, hogy a gyereknek az az érdeke, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt. Ha akart apu, akár minden nap felmehetett hozzá, meg is tette. Ők barátként váltak el, a mai napig együtt töltjük a karácsonyt, anyu is, apu is felköszönti a másikat a szülinapján (amin részt is vesznek). Próbáld ebbe az irányba terelni a dolgot!
2012. aug. 28. 14:01
 14/37 A kérdező kommentje:
Igen. Nem érdekli sajnos.
2012. aug. 28. 14:01
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben,ha ez a megállapodás,akkor a feleséged szólhat az oviban h ne adják ki neked,és akkor bizony nem ehetsz öltöztetni.
2012. aug. 28. 14:07
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
A "nem érdekli" mit takar? Hogy nem érdekli, tehát felőle megteheted? Vagy hogy nem érdekli hogy mit akarsz/akartok a gyerekkel, csak a megállapodás számít?
 17/37 anonim ***** válasza:
mehetsz
 18/37 A kérdező kommentje:
Hiányzik a Picuri, belehalnék, ha nem láthatnám legalább ennyit. Azért gondoltam, hogy esetleg ez a felállás megmaradhatna, mert így Anyának nem kell hozzám alkalmazkodnia, nem a közös idejükből veszek el.
 19/37 A kérdező kommentje:
Nem érdekli, hogy hiányzik. Ragaszkodik a megállapodásban foglaltakhoz.
2012. aug. 28. 14:08
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom :-(

Akkor attól tartok, nem teheted majd meg. Egyrészt mert akkor szólni fog a gyámügynek. Másrészt pedig ha így áll hozzá, akkor a válás után biztos le fogja adni a határozatot az óvodában és akkor nem is engedhetnek téged oda a gyerekhez :-(

2012. aug. 28. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!