Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apuka odamehet a gyerekért az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apuka odamehet a gyerekért az oviba pár perccel előbb felöltöztetni minden nap, és átadni Anyának, vagy ez már súlyosan sérti a megállapodást?

Figyelt kérdés
Megállapodás alatt a bíróság által jóváhagyott férj és feleség közti megállapodást értem, amit a válóper során kötöttek.
2012. aug. 28. 13:42
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Nagyon szurkolok Neked, hogy anyuka észhez térjen. Mi egyszer szerettünk volna menni a kislányért az óvodába, de azt sem engedte, nem is értem, miért.

Az meg, hogy nem akarsz vele kicseszni... Nos párom is eleinte több pénzt adott az exének, hogy a kislánya ne szenvedjen hiányt. Amit cserébe kapott? Pl. amit fent írtam. Nem kicseszni kell vele, csak ha Te adsz valamit, akkor neki is engednie kell. Ahogy látom, a Te kedvességed nem fogja viszonozni. Sok sikert!

2012. aug. 31. 11:46
 32/37 vincennes ***** válasza:

Ez a megallapodastol fugg, hogy ki mit tehet. Az anyukanak is jol jon, hogy segitesz neki, mert lenne ellenere?

Esetleg te tudsz valami okot? Mert akkor azzal kene valamit kezdeni, hogy mindharmotoknak (negyotoknek?) konnyebb legyen.

2012. szept. 26. 12:06
 33/37 anonim ***** válasza:
Jutottatok vmire azóta?
2012. szept. 26. 12:12
 34/37 vincennes ***** válasza:
35%
Latom,31es nagyon tudja, hogyan lehet a gyerek erdekeit kepviselni. Csak eppen arra nem gondol, hogy anya csak egy van. Ha nem igy lennek,akkor talan nem is lepett volna bele egy csalad eletebe. Foleg ahol gyerek van. Ugye jo a megerzesem, 31-es?
2012. szept. 26. 12:13
 35/37 A kérdező kommentje:
Utolsó... Nem értelek. Egyrészt nem a kérdésre válaszolsz, arctalanul hordasz le mást anélkül, hogy tisztában lennél azzal, hogy mi is a helyzet náluk. Szerintem 31-es nem mondta, hogy miatta váltak volna el. Vagy esetleg úgy gondolod, hogy az elvált apának nem jár új pár soha? Rettentően korlátolt, sértett és rosszindulatú vagy.
2012. okt. 1. 21:15
 36/37 A kérdező kommentje:
Kedves 33-as! Sajnos még nem... :( De kedves vagy, hogy megkérdezted.
2012. okt. 1. 21:16
 37/37 anonim ***** válasza:
Remélem meg tudjátok oldani.
2012. dec. 20. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!