Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apuka odamehet a gyerekért az oviba pár perccel előbb felöltöztetni minden nap, és átadni Anyának, vagy ez már súlyosan sérti a megállapodást?
Hát azért nagyon nem értem az exed...
Én is válok, de eszemben nincs eltiltani a gyerekem az apjától, természetesen ésszerű keretek között, úgy, hogy az én új életembe azért ne akarjon "belemászni" - bár szeretne, de ez más kérdés...
Mindenesetre azt írod: "válunk", tehát akkor még nincs jogerős határozat. Közös megegyezéssel váltok? Mert ha neked nem felel meg, akkor nincs közös megegyezés... Miért nem egyeztek meg gyakoribb láthatásban, vagy közös felügyeltben?
ok, de akkor az egész megállapodás nem érvényes, tehát az anyagiak sem, a tartásdíj sem... semmi
tehát ha ő nem enged, csak van neked is valami, amiben kötheted az ebet a karóhoz, és akkor ő járna rosszabbul
Ja, és akkor kezdődik az egész huzavona elölről, amit az exed biztosan nem akar...
Próbálj meg egyezkedni vele, hogy ha ebben enged, akkor te is valamiben...
Nem arról van szó, hogy megszívatnád, hanem arról, hogy az a közös megegyezés, ami mindkét félnek jó. Ha az egyiknek nem felel meg, akkor az nem közös megegyezés... érted?
Létezik közös felügyelet is, én pl. ezt szorgalmazom a válásnál (nőként), mert tudom, hogy a férjem jó apa - csak pocsék férj. De attól miért a gyerek szívjon?!
válás esetén vinni kell a határozatot az óvodába,h tudják,kinek milyen jogai vannak.ha neked nincs benne h minden nap odamehess,nem fognak a gyerek közelébe engedni,elvinni meg pláne nem lehet.
próbáld elmondani az érveidet a bíróságon,hátha beleegyeznek h legalább heti 1-2x te vihesd haza anyukájához plusszban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!