Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apuka odamehet a gyerekért az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apuka odamehet a gyerekért az oviba pár perccel előbb felöltöztetni minden nap, és átadni Anyának, vagy ez már súlyosan sérti a megállapodást?

Figyelt kérdés
Megállapodás alatt a bíróság által jóváhagyott férj és feleség közti megállapodást értem, amit a válóper során kötöttek.
2012. aug. 28. 13:42
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
:(((((((
2012. aug. 28. 14:17
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért nagyon nem értem az exed...

Én is válok, de eszemben nincs eltiltani a gyerekem az apjától, természetesen ésszerű keretek között, úgy, hogy az én új életembe azért ne akarjon "belemászni" - bár szeretne, de ez más kérdés...

Mindenesetre azt írod: "válunk", tehát akkor még nincs jogerős határozat. Közös megegyezéssel váltok? Mert ha neked nem felel meg, akkor nincs közös megegyezés... Miért nem egyeztek meg gyakoribb láthatásban, vagy közös felügyeltben?

2012. aug. 28. 14:45
 23/37 A kérdező kommentje:
Azért, mert úgy tudom, hogy ha nincs megállapodás, akkor a kétheti egy hétvégés megoldás az irányadó. Az meg még kevesebb :(
2012. aug. 28. 14:51
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

ok, de akkor az egész megállapodás nem érvényes, tehát az anyagiak sem, a tartásdíj sem... semmi

tehát ha ő nem enged, csak van neked is valami, amiben kötheted az ebet a karóhoz, és akkor ő járna rosszabbul

Ja, és akkor kezdődik az egész huzavona elölről, amit az exed biztosan nem akar...

Próbálj meg egyezkedni vele, hogy ha ebben enged, akkor te is valamiben...

2012. aug. 28. 14:53
 25/37 A kérdező kommentje:
Meg fogom próbálni. De igazából nagyon nincs szívem megszívatni mondjuk anyagiak terén úgy, hogy nála van a kislányom.
2012. aug. 28. 14:55
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem arról van szó, hogy megszívatnád, hanem arról, hogy az a közös megegyezés, ami mindkét félnek jó. Ha az egyiknek nem felel meg, akkor az nem közös megegyezés... érted?

Létezik közös felügyelet is, én pl. ezt szorgalmazom a válásnál (nőként), mert tudom, hogy a férjem jó apa - csak pocsék férj. De attól miért a gyerek szívjon?!

2012. aug. 28. 14:57
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
felzaklatod a gyereket vele,megéri? és nyilván anyuka sem örülne neki ha minden nap látnia kéne téged,meg a gyereke könnyes szemeit. ezt érzelmi zsarolásnak szánod h visszakapd,vagy h más legyen a láthatás vagy miért?
2012. aug. 28. 16:56
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

válás esetén vinni kell a határozatot az óvodába,h tudják,kinek milyen jogai vannak.ha neked nincs benne h minden nap odamehess,nem fognak a gyerek közelébe engedni,elvinni meg pláne nem lehet.

próbáld elmondani az érveidet a bíróságon,hátha beleegyeznek h legalább heti 1-2x te vihesd haza anyukájához plusszban

2012. aug. 28. 16:59
 29/37 A kérdező kommentje:
16.56-os! Ha te azt zsarolásnak veszed, hogy valakinek hiányzik a gyereke, és minél többet szeretné látni, akkor őszintén sajnállak. Szívből remélem, egyszer majd te is eljutsz ide, és akkor megtudod, hogy milyen érzés. Fél éve külön élünk, és a kicsi sosem sír, miért is sírna, tudja, hogy majdnem minden nap láthat, nem tudom, miről beszélsz. Ha pedig nő vagy, akkor gondolom szülőként ugyanolyan önző senkiházi leszel, mint a feleségem, akinek fontosabb az, hogy velem kiszúrjon, mint hogy a gyerek boldog legyen. Ez a véleményem.
2012. aug. 28. 17:33
 30/37 A kérdező kommentje:
16.59-es! Teljesen igazad van, meg fogom próbálni. Amúgy én is elvált szülők gyereke vagyok, és nekünk is le volt adva a papír, mégsem szólt bele soha senki, hogy ki viheti el. Mondjuk nyilván ott Anyukám szólt, hogy a megállapodáson felül, ha nem ér rá, akkor apukám jön értem. Remélem, nálunk is így lesz.
2012. aug. 28. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!