Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mennyire akadnátok ki?

Mennyire akadnátok ki?

Figyelt kérdés
Anyám a hátam mögött megetette a megkérdezésem nélkül a 10 hónapos lányomat zserbóval. Annyit hallottam hogy kérdezi tőle hogy finom volt... Mikor kérdőre vontam nem mondott semmit csak hallgatott. Szerencsére nem lett gond. Szerintem direkt csinálta. Anyósom mindig mondja mit merre ajánlgat de hagyja hogy ha oda akarom adni az én döntésem legyen...
nov. 11. 15:08
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
81%

Nem baj, Erdély régóta le van maradva mindentől, majd egyszer utoléritek a világot a fejlődésben.

A témához: egyébként azon túl hogy tele van allergenekkel azért a zserbót rendesen meg is kell rágni, nem olyan mintha kenyér belet adnál a gyereknek, hanem kemény. Egy 10 hónaposnak még éppen csak kibujtak a fogai, nem tudja még úgy megragni mint kellene és a nyelési reflexe sem olyan még mint a miénk. Szóval gondolom a kedves mama ért a heimlich fogashoz kisgyerekeknél ha esetleg félrenyeli hogy ne fulladjon meg tőle.

A szülő kérését a gyerekkel kapcsolatban meg akkor is tiszteletben tartjuk ha mi másképp gondoljuk vagy ha "mi is felnőttünk így, meg úgy". Lőtéri kutyát nem érdekli ki hogy nőtt fel. Ha anyuka azt akarja hogy az ő gyereke ne úgy nojjon fel hogy 10 honaposan zserboval van etetve akkor ki és hogy jön ahhoz hogy ezt felulirja?

nov. 14. 08:50
 52/60 anonim ***** válasza:
50%

51: az a fene nagy onerzetuk. Nehogyma a sajat “taknyos” gyerekuk jobban tudja naluk, nehogyma o mondja meg, mit csinaljok az unokaval.

Gondolom annak idejen nekik is a szulok meg a nagyszulok okoskodtak a kisbabajukkal kapcsolatban. Minden szulo hulyenek van nezve, aki nem tud gondoskodni a sajat babajarol, de majd a nagyi/anyosapos/akarki jobban tudja. Mindig hulyenek van nezve a szulo.

nov. 14. 10:37
 53/60 anonim ***** válasza:
76%
#52 akkor látná utoljára az unokáját amikor ilyen "nehogymá" nagyszülő lenne.
nov. 14. 10:43
 54/60 anonim ***** válasza:
0%
Ou, az a nagy fejlett Magyarország. Azt látom itt ezen az oldalon, a társadalom mennyire fejlett és művelt. Lehet le vagyunk maradva, de csak élünk, és lehet jobb körülmények között mint itt egyesek😊 Mi legalább nem panaszkodunk folyamatosan, hogy milyen szar az élet. :D És a zserbó nem egészen adjuk a kölyöknek, hanem összetörjük morzsákra, és úgy odaadjuk. A nagy fejlettségben a megoldásokat sajna nem veszi észre senki, és egy helyzetet nem tudtok megoldani rendesen. Ezért kell "tüktököt" annyira félteni és tiltani mindentől, me' ha nem, kipusztulnátok🥹
nov. 14. 13:41
 55/60 anonim ***** válasza:
71%

54.

Szánalmas amit itt előadsz.

Menj román fórumokra, ott feszengj a nagy túlélési technikátokkal, biztos díjazni fogják.

Morzsaevő...

nov. 15. 05:56
 56/60 anonim ***** válasza:
0%

Milyen túlélési technika? No érteni madzsar nyelv? Csak egy példát adtam, amit itt olvastam, hogy mindenre van megoldás, és a kemény ételektől nem fullad meg anyuci pici szíve, ha apróra vágják egyesek.

Tápos.

nov. 15. 06:25
 57/60 anonim ***** válasza:
71%

56.

Jól van táposak vagyunk.

Haladhatsz tovább.

nov. 15. 08:26
 58/60 anonim ***** válasza:
69%

Ja, mert a kemény morzsára tört zserbó nem veszélyes, mi? Úgy szippantja tüdőre egy 10 hónapos mint a porszívó.

Azért ha már ilyen jó véleménnyel vagy rólunk és ilyen tájékozott vagy (szarkazmus vége) remélem nem mész el 26ban szavazni a mi jövőnkről.

nov. 15. 11:33
 59/60 anonim ***** válasza:
0%
#58 nem terveztem, de most hogy így mondod, lehet megteszek egy kitérőt. Mindent értetek🥰
nov. 15. 11:39
 60/60 anonim ***** válasza:
76%
Az a hülye aki azt gondolja hogy az anyatejet és a zserbó morzsát félrenyelni egy és ugyanaz.
nov. 15. 12:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!