Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti szülőként mennyire akadnáto...

Ti szülőként mennyire akadnátok ki a mellbimbó piercinge? 14/l

Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok.Az osztályomba már szinte mindenki fiúzik, festi a haját, 2 lánynak tetkója is van, 8 embernek fülltágítója és szinte minden lány visel valamilyen piercinget.Eddig nekem ezek nem tetszettek de mondták a csajok hogy ez most nagyon divatos,(mellbimbó/köldök piercing) több sztár/modell is hord ilyet pl. Selena Gonez, Kendall Jenner stb.Semmi ilyen kellemetlen dolgot nem akarok a szüleimnek hogy utcán megbámulnak vagy kibeszélnek ezért olyan piercingre gondoltam amit mások nem látnak.Szerintetek hogy közöljem ezt a szüleimmel?Egyébként egyik osztálytársam nővére is szokott piercinget csinálni/berakni másoknak és nem lenne fertőzés veszély mert a csaj rendmániás.
2018. febr. 28. 08:49
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
76%

Tályogot okozhat. Az is menő lesz?

És akkor mi van ha mindenki egyforma az osztályodban?

Lehetne annyi eszed hogy ne utánozz másokat, ők se lesznek sokáig menők, talán pár év múlva megbánják a tetkókat,fültágítókat stb.. Munkahely szerzést megnehezíti bizonyos körökben.

Szülőként nem engedném, gondolom te meg már csak azért is, de a saját hibájából tanul leginkább az ember.

2018. febr. 28. 08:59
 2/63 anonim ***** válasza:
64%

Adnék én neked olyan piercinget,hogy elájulsz!!!Meg a saját lányomnak is!

Fel nem foghatom,hogy nyolcadikos csitrik miért hiszik hogy mostmár azt csinálnak ami nekik tetszik!

GYEREK VAGY MÉG!!!

Fordítsd az idődet inkább tanulásra...

2018. febr. 28. 09:01
 3/63 anonim ***** válasza:
84%

Rendmanias? Ez kva jó 😂

Ha meg engednék, amin nem csodálkoznek, akkor se az ismerősöddel csináltass, baj is lehet belőle.

2018. febr. 28. 09:02
 4/63 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem engednek*
2018. febr. 28. 09:04
 5/63 A kérdező kommentje:

Kitűnő tanuló vagyok Lol

De annyira rossz hogy mindig én vagyok az unalmas lány.És annyira unom ezt.Pont azért mert a szüleimnek nem akarok kellemetlenséget ezért nem csináltatok pl. fültágítót vagy szájpiercinget.Viszont énis szeretnék valamilyen ékszert ami különlegessé tesz és csak én tudok róla.

2018. febr. 28. 09:04
 6/63 tl123 válasza:
77%
Amiket leírtál az az osztályodat minősíti, ne hagy hogy belevigyenek a hülyeségbe. Amúgy a legtöbb fiúknak sem vonzó. 14/f
2018. febr. 28. 09:05
 7/63 anonim ***** válasza:
83%
Ha csak te tudsz róla, akkor nem ugyanolyan unalmasnak fogsz tűnni, mint eddig? (Szerinted)
2018. febr. 28. 09:11
 8/63 anonim ***** válasza:
79%
Fúúú a Selena Gomeznek is van? Akkor nincs mese, neked is kell! Mert az olyan trendi! Eszembejut a mi korunk amikor a nonfiguratív tetkó volt divat, most meg már nem az...
2018. febr. 28. 09:13
 9/63 anonim ***** válasza:
80%

Ha én ilyen korú fiú lennék, csalódnék, hogy beállsz a birkák közé...

Fültágító az szuper, majd lehet összevarrni a fülét, tetkó-a bőröd még változik,a minta később nem tetszik...mellpiercing, hátha szoptatni sem tudsz majd később...

Hajszínezés nem lenne elég? Kimosható, ízléses is lehet.

2018. febr. 28. 09:16
 10/63 anonim ***** válasza:
59%
Soha nem engednėm.akkor inkább köldök piercing. Nekem is volt,az legalább szép. De majd 2 3 4 év múlva.nekem 24 évesen lett,akkorra vettem rá magam. Anyum így is meglepődött.. (ma már nincs bent,2 gyerek után. Nincs rossz hasam,de nem tetszik közeli ismerősnek)
2018. febr. 28. 09:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!