Ti szülőként mennyire akadnátok ki a mellbimbó piercinge? 14/l
Tályogot okozhat. Az is menő lesz?
És akkor mi van ha mindenki egyforma az osztályodban?
Lehetne annyi eszed hogy ne utánozz másokat, ők se lesznek sokáig menők, talán pár év múlva megbánják a tetkókat,fültágítókat stb.. Munkahely szerzést megnehezíti bizonyos körökben.
Szülőként nem engedném, gondolom te meg már csak azért is, de a saját hibájából tanul leginkább az ember.
Adnék én neked olyan piercinget,hogy elájulsz!!!Meg a saját lányomnak is!
Fel nem foghatom,hogy nyolcadikos csitrik miért hiszik hogy mostmár azt csinálnak ami nekik tetszik!
GYEREK VAGY MÉG!!!
Fordítsd az idődet inkább tanulásra...
Rendmanias? Ez kva jó 😂
Ha meg engednék, amin nem csodálkoznek, akkor se az ismerősöddel csináltass, baj is lehet belőle.
Kitűnő tanuló vagyok Lol
De annyira rossz hogy mindig én vagyok az unalmas lány.És annyira unom ezt.Pont azért mert a szüleimnek nem akarok kellemetlenséget ezért nem csináltatok pl. fültágítót vagy szájpiercinget.Viszont énis szeretnék valamilyen ékszert ami különlegessé tesz és csak én tudok róla.
Ha én ilyen korú fiú lennék, csalódnék, hogy beállsz a birkák közé...
Fültágító az szuper, majd lehet összevarrni a fülét, tetkó-a bőröd még változik,a minta később nem tetszik...mellpiercing, hátha szoptatni sem tudsz majd később...
Hajszínezés nem lenne elég? Kimosható, ízléses is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!