Ti szülőként mennyire akadnátok ki a mellbimbó piercinge? 14/l
1. még hivatalosan sem vagy felnőtt, tehát teljes joggal megtilthatják a szüleid
2. nem egészséges, olyan sérüléseket vagy fertőzéseket szedhetsz tőle össze, hogy ihaj. Az is menő lesz, ha a fiatal testedet máris tönkreteszed?
3. aki a csorda után megy, az mindig sz.os füvet fog legelni. Nem attól függ, hogy valami helyes-e, hogy hányan csinálják. Ami marhaság, az, akárhányan csinálják, akkor is az marad.
Attól nem leszel menőbb, hogy van egy piercinged. Egy két napig talán hú meg há lesz, aztán senkit nem fog érdekelni, és ugyanugy unalmas csaj maradsz az osztály szemében. Hidd el, nem ettől leszel különleges. Nekem még nincs gyerekem, de én se engedném, hogy ilyet csinálj.
MEg mi okból kéne a tömeg után menni? Tudom, tiniknek ezt nehéz megérteni, de pár év után rájösz, hogy igazából az számit, hogy merj önmagad lenni. Nem attól leszel menő, hogy követed a többieket mindenben...most ha a többiek mind szexelnének, már csak te nem? vagy a többiek mind holtrészegre innák magukat minden pénteken, csak te nem? vagy azzal szórakoznának, hogy ki tud leugrani 10 méter magasból sérülésmentesen? akkor beszállnál velük a buliba, csak hogy ne lógj ki?
Legyen magadhoz való eszed. Gimis koromban én is luzernek éreztem magam, csak mert nem hasonlitottam a többiekre, nem hordtam menő ruhákat, nem jártam ki velük hétvégenként, nem voltam olyan csinos. Hakszavú voltam, a fiúk nem is beszélgettek velem. Ha valamiről megvolt a véleményem, aztán megtudtam, hogy a többiek másképp gondolják, szégyeltem magam és fejben átáltam az ő oldalukra.
Utólag azt látom, csak fel kellett volna vállalnom magam. Én ilyen vagyok, egyedi és büszkének lenni rá. Ha magabiztos lettem volna, senki se cikizett volna azért, mert más vagyok. Komolyan, ne kövesd az embereket, csak azért, hogy hozzájuk hasonló legyél. Amit csinálsz, magad miatt csináld. Ez általános szabály az életre nézve.
Minek????
Tök kényelmetlen, beleakadhat bármi, a ruhák is.
Kit érdekel Selena Gomez meg Kendall Jenner????
Ha az osztálytársaid közül páran leborotválják kopaszra a fejüket, akkor te is???
Ja, és az osztálytársad nővére csinálná???? Kész vicc.
Ha én lennék az anyukád és hazaállítanál egy piercinggel:
1: kivetetném
2: feljelenteném, aki csinálta (legális helyen sem csináltathatsz 14 évesen)
3: és persze kapnál valami büntetést is, és a bizalom is elveszne irántad, ezentúl szorosabb lenne a gyeplő
Olyannal kísérletezz, ami nem veszélyes, nem maradandó.
Haj, frizura, smink, öltözködés.
Egyébként meg majd 20 év múlva neked lesz egy jó munkád, mert normális lány vagy, tanulsz, stb. és a "menő" volt osztálytársak nem értek el semmit sem, akkor már nem te leszel az unalmas lány :)
Nekem a mai világban az unalmas inkább pozitív jelző, mert a normális, értelmes emberekre szokták használni a tipikus suttyó IQ harcos barmok.
Mellbimbó piercing? 14 évesen? Ez komoly? Ennyi erővel szúrasd át a puncid!
A szüleid nyugodtan feljelenthetik ezért azt a libát, aki átszúrná a bőröd. És igazat is adok nekik!
Az első piercingem 18 évesen csináltattam. (Ahogy az első tetkóm is...) Köldökpiercing volt. 7 év után vettem ki, mert nagyon elvékonyodott rajta a bőr, csúnya volt. Azóta 2-3 év eltelt, és a mai napig ott van a lyuk. Képzeld el, milyen szépen fog ez a lyuk mutatni pár év múlva a te mellbimbódon! (Vedd ki a fülbevalód, ugyanilyen lyuk lesz rajta, csak sokkal csúnyább!) És ne gyere azzal, hogy te soha sem fogod kivenni, ennyi idősen mindenki ezt mondja!
Lehetnél azzal is különleges, hogy nem követed birkaként a többieket. Erre nem gondoltál még?
Fiúként nekem mindig azok a lányok tetszettek, akik nem követték a divatot. A 90-es években a holdjáró cipőt, mostanában akinek nincs tetkója, a fültágító meg egyenesen gusztustalan. A mellbimbó piercinggel mit érnél el? Elmesélnéd mindenkinek, de senki nem látná? Csak a tudat miatt, hogy te is eltérsz az átlagtól, ugye? Vagyis... várjunk csak. Mi is az átlag? Véletlen nem az, amit követni akarsz?
Legyen picivel több eszed, mint a korosztályodnak. Persze tudom, és talán te is tudod, hogy ez az életkor az, amikor végre akarsz lenni valaki. És hát hogyan egyszerű az egy suliban, ahol mindenki ugyanazt csinálja? Hát így, hogy egyedivé teszed magad valamivel. De hidd el, ez csak egy érési állapot, ezzel nem változik meg semmi. Ha nagyon más akarsz lenni, változtatni, tenni azért, hogy észrevegyenek, öltözz csinosan, csináltass új frizurát, mosolyogj és legyél kedves. Ennél nagyobb pozitív változást akkor sem érhetnél el, ha egy pókhálót tetováltatnál az arcodra.
Most eszembe jutott egy régebbi válaszadó egy hasonlóan hülye kérdéshez:
"Ha valaki megkérdezi, hogy miért nem akarok gyereket, akkor megmutatom neki ezt a kérdést!"
A piercing már rég kiment a divatból..
Microdermal a "menő".
(Egyébként személy szerint nekem gyerekes és gusztustalan a piercing, a fültágító és a társai.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!