Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti szülőként mennyire akadnáto...

Ti szülőként mennyire akadnátok ki a mellbimbó piercinge? 14/l

Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok.Az osztályomba már szinte mindenki fiúzik, festi a haját, 2 lánynak tetkója is van, 8 embernek fülltágítója és szinte minden lány visel valamilyen piercinget.Eddig nekem ezek nem tetszettek de mondták a csajok hogy ez most nagyon divatos,(mellbimbó/köldök piercing) több sztár/modell is hord ilyet pl. Selena Gonez, Kendall Jenner stb.Semmi ilyen kellemetlen dolgot nem akarok a szüleimnek hogy utcán megbámulnak vagy kibeszélnek ezért olyan piercingre gondoltam amit mások nem látnak.Szerintetek hogy közöljem ezt a szüleimmel?Egyébként egyik osztálytársam nővére is szokott piercinget csinálni/berakni másoknak és nem lenne fertőzés veszély mert a csaj rendmániás.
2018. febr. 28. 08:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
74%

Vágj bele!

Én péniszt akarok növeszteni,mert Adam Lambertnek is az van és ő tökre menci.

14/N

2018. febr. 28. 17:54
 52/63 anonim ***** válasza:
35%

Ha Selena Gomez a példa, akkor nézd meg ő hogy nézett ki 14 évesen. Egy nagyon bájos, szép kislány volt, és akkor sem volt épp "unalmas". Majd ha te is olyan idős leszel mint ő most, majd akkor gondolkozz ilyen maradandó dolgokban.

Egyébként nyilván meg fogod csináltatni, szóval nem értem a kérdést.

2018. febr. 28. 19:27
 53/63 anonim ***** válasza:
52%
Kamaszkorom minden évében mást akartam csinálni. Az a baj ezzel, hogy maradandó problémát okozhat, amit már nem lehet visszafordítani. Felnőtt fejjel nagyon bánni fogod, ha ez most csak egy hóbort. Én is majdnem kitetováltattam magam 18 évesen!, de most 26 évesen hálát adok az égnek, hogy nem tettem meg, mert azóta teljesen megváltozott az ízlésem. Lesz még idő megcsináltatni, ha kiállja az évek próbáját az elképzelésed.
2018. febr. 28. 20:48
 54/63 anonim ***** válasza:
0%

Egy kifejletlen mell bimbójában egy

fémdarab?Ha ezt akarod csak az élettől akkor meg is kapod.

2018. febr. 28. 21:01
 55/63 anonim ***** válasza:
42%
Még nem vagyok szülő, de egy 14 évesnél eléggé kiakadnék. Várd meg, míg nagykorú leszel, aztán ha még akkor is akarod, akkor a saját pénzedből (ne zsebpénzből, hanem amiért megdolgozol munkahelyen) csináltasd meg.
2018. febr. 28. 22:04
 56/63 anonim ***** válasza:
53%
14 evesen ezen jar az eszed?? Ez most komoly?? Ha az en lanyom lennel nem engednem meg még akkor sem ha jo tanulo lennel. Majd ha meg keresed ra a penzt magyarul kulon fogsz elni egyedul fogod eltartani magad nah akkor en nem szolnek bele.
2018. febr. 28. 22:39
 57/63 anonim ***** válasza:
55%

Upszi, kezdődik a kamaszkor, ideje lázadni és a szülők ellen, valamint a csordával tartani. A legjobb kor! :D

Nekem tetszik a cickópiercing, de csak fiúkon (elnézést, beteg agyam van...). Lányoknál kifejezetten gusztustalan. Milyen szép lesz, amikor bokaláncként hordhatod a piercinget anélkül, hogy levennéd!

Ha nagyon akarsz valamilyen testékszert, legalább ne egy "tesókám megcsinájja neked ötezeré"- szintű valakivel csináltatsd! Hiába rendmániás, egy tetoválóművész, aki piercinggel is foglalkozik, erre külön vizsgát tesz le. Nem véletlenül. Ha utána lesz egy szép tályogod, esetleg bedurran vagy kiszakad mert nem jó helyre szúrta, mit teszel?

Nem kell a csordával tartani mindenáron. Légy egyedi. Ne akarj hasonlítani egyik aberrált sztárocskára sem. Légy önmagad.

Béke.

25N

2018. márc. 1. 01:51
 58/63 anonim ***** válasza:
76%

Abba most ne menjünk bele hogy Jennerék nem a legjobb példaképek.

12 fémdarabom van de ha a 14 éves lányom elém állna hogy mellbimbó piercinget szeretne, NEM engedném. Nem azért mert genya akarok lenni hanem mert a legtöbb szalon 18 alatt ilyet nem csinál, max 16 felett, a barátnő tesója pedig lehet akármilyen rendmániás ha fingja sincs a sterilizálásról, plusz a mellbimbó piercing az egyik legkönnyebben elcseszhető fajta, ha csak ferde lesz mákod van de ha ideget talál el ott fogsz megdögleni, profi piercerek közül se merném bárkire rábízni.

Na meg sok fiú nézne ribizlinek.

2018. márc. 1. 08:55
 59/63 anonim ***** válasza:
80%

19 vagyok.

Gyönyörűnek találom a tetoválásokat.

Szeretnék is csináltatni. Mégis néha félek, hogy megbánom.(pedig nem tucst tetkót szeretnék)

Szerintem gondold át mielőtt belevágsz egy ilyenbe. Szerintem még hanyagold.

És, ha már tényleg csináltatni szeretnél valami ilyet, akkor legalább menj szakemberhez. A fertőzés nem gyerekjátek nekem elhiheted!

Másképp is lehetsz "extrém" nem feltétlen kell hozzá PC.

2018. márc. 1. 09:05
 60/63 anonim ***** válasza:
*tucat
2018. márc. 1. 09:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!