Ti szülőként mennyire akadnátok ki a mellbimbó piercinge? 14/l
Vágj bele!
Én péniszt akarok növeszteni,mert Adam Lambertnek is az van és ő tökre menci.
14/N
Ha Selena Gomez a példa, akkor nézd meg ő hogy nézett ki 14 évesen. Egy nagyon bájos, szép kislány volt, és akkor sem volt épp "unalmas". Majd ha te is olyan idős leszel mint ő most, majd akkor gondolkozz ilyen maradandó dolgokban.
Egyébként nyilván meg fogod csináltatni, szóval nem értem a kérdést.
Egy kifejletlen mell bimbójában egy
fémdarab?Ha ezt akarod csak az élettől akkor meg is kapod.
Upszi, kezdődik a kamaszkor, ideje lázadni és a szülők ellen, valamint a csordával tartani. A legjobb kor! :D
Nekem tetszik a cickópiercing, de csak fiúkon (elnézést, beteg agyam van...). Lányoknál kifejezetten gusztustalan. Milyen szép lesz, amikor bokaláncként hordhatod a piercinget anélkül, hogy levennéd!
Ha nagyon akarsz valamilyen testékszert, legalább ne egy "tesókám megcsinájja neked ötezeré"- szintű valakivel csináltatsd! Hiába rendmániás, egy tetoválóművész, aki piercinggel is foglalkozik, erre külön vizsgát tesz le. Nem véletlenül. Ha utána lesz egy szép tályogod, esetleg bedurran vagy kiszakad mert nem jó helyre szúrta, mit teszel?
Nem kell a csordával tartani mindenáron. Légy egyedi. Ne akarj hasonlítani egyik aberrált sztárocskára sem. Légy önmagad.
Béke.
25N
Abba most ne menjünk bele hogy Jennerék nem a legjobb példaképek.
12 fémdarabom van de ha a 14 éves lányom elém állna hogy mellbimbó piercinget szeretne, NEM engedném. Nem azért mert genya akarok lenni hanem mert a legtöbb szalon 18 alatt ilyet nem csinál, max 16 felett, a barátnő tesója pedig lehet akármilyen rendmániás ha fingja sincs a sterilizálásról, plusz a mellbimbó piercing az egyik legkönnyebben elcseszhető fajta, ha csak ferde lesz mákod van de ha ideget talál el ott fogsz megdögleni, profi piercerek közül se merném bárkire rábízni.
Na meg sok fiú nézne ribizlinek.
19 vagyok.
Gyönyörűnek találom a tetoválásokat.
Szeretnék is csináltatni. Mégis néha félek, hogy megbánom.(pedig nem tucst tetkót szeretnék)
Szerintem gondold át mielőtt belevágsz egy ilyenbe. Szerintem még hanyagold.
És, ha már tényleg csináltatni szeretnél valami ilyet, akkor legalább menj szakemberhez. A fertőzés nem gyerekjátek nekem elhiheted!
Másképp is lehetsz "extrém" nem feltétlen kell hozzá PC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!