Ti szülőként mennyire akadnátok ki a mellbimbó piercinge? 14/l
A titok csak addig titok ameddig csak te tudsz róla. Mihelyst elmondod egy másiknak már nem lesz titok.Anyád meg lehet, hogy nem kukkol utánad de ha netalán beteg leszel vagy történhet bármi (kórházba kerülsz) le kell vetkőzni anyád ott fog állni melletted. Akkor hogy nézel a szemébe?
"A bizalom odabasz" mondaná a 14 éves lányom.
30: Azért egy köldökpiercing nem egy mellbimbó piercing kategória. És gondolom, neked nem egy ismerős tesója csinálta, hanem szakember.
Középiskolás koromban nagy divat volt a köldökpiercing. Én nem csináltattam, macerának tartottam, sokaknak begyulladt, beleakadt a ruha, legtöbben ki is vetették. De azért az mégiscsak egy nőies darab. Akkor is divat volt a hasat szabadon hagyó felső (csak nem crop topnak hívtuk.) Szóval még látszott is időnként.
De a mell egy fontos, érzékeny, kényes részünk. Azzal ne játszadozzunk így, hogy átszúrjuk. Főleg, ha úgysem látná senki. Teljesen értelmetlen.
Egy csomó mindennel lehet kísérletezni, ami nem ilyen veszélyes.
32
Ezért is írtam hogy ha nem tetszik a szülőknek akkor egy köldök piercinggel próbáljon kiegyezni. Amúgy ennyi erővel akkor ne menjen valaki lovagolni vagy mondjuk egy kalandparkba mert az is veszélyes tud lenni. De ha ez tetszik meg ettől érzi jó magát akkor miért ne? Az ismerős nővérével én sem értek egyet, viszont simán lehet annyira vigyázni rá hogy ne fertőződjön el. Megvannak az eszközök rá és ez is egyfajta felelősség lenne.
Első válaszadó vagyok.
Tisztázzuk a dolgot, igaz a HR-es pont leszarja most hogy miért lát 4 bimbót a pólódon s nem kettőt, megsúgom gyakran átlátszik a melltartón. De vannak munkahelyek ahol a testékszer nem elfogadott.
Fültágítást én megbántam, pedig 18 évesen kezdtem el, kifordult kicsit a fülem, azt a darabot le kellett vágatni, nyoma már nincs, de olyat kell hordanom amiről nem lehet megmondani hogy az tágító (szerencsére csak 6mm most már)-a karrierem fontosabb volt.
Tetoválás ennyi idősen értelmetlen, nincs élettapasztalatod és fogalmad sincs arról hogy a tetoválás mit vonz maga után.
Az önmegvalósításról szól, 14 évesen másokra vagy utalva, majd ha biztos lábon állsz és letettél valamit az asztalra akkor oké. Esetleg valami nehéz korszak után elfogadható ha így emlékezik meg valaki.
Na most tegyük fel lesz egy barátod, aki tudni fog róla, ha majd nem lesz a barátod hamarosan édesanyád is tudni fogja, többnyire így működik tini korban. Mindig visszajut az infó a szülőkhöz.
Én meg se próbálnám közölni, anyám azt mondta volna hogy hülye vagyok. Ha el akarom vágni itt a lehetőségeket akkor tegyem de ő nem támogat továbbra. Ezt közölte 18 évesen is. Persze támogatott, de az már nem ugyanaz.
Attól hogy rendmániás valaki még nem biztos hogy steril lesz az a tű.
Sajnos rengeteg komment érkezett, győzhetetlen vagy.
Állj édesanyád elé és közöld vele a szándékod.
Ha legalább annyira a szívén viseli a sorsod mint az enyém akkor te is papuccsal kapod az első pofont.
Sok sikert.
Jó tanács: dugd el a papucsokat, a fél családét utánam dobta.
Azt, hogy a tinikor a lázadás időszaka, azt megértem, és elfogadom, és hozzáteszem még én sem vagyok szülő, de...
Csak több előttem szólót tudnék idézni, hogy érdekesnek tartom azt, ha a saját magadnak való tetszés miatt szeretnél piercinget, akkor miért úgy kezded, hogy mije van a Petikének, Gabikának, Krisztikének, Selena Gomeznek, stb... És igen, az, hogy valaki rendmániás, az nem jelenti azt, hogy sterilen, biztonságosan meg tudja neked csinálni.
A #24-es részben, mikor válaszoltál, kérdező, teljesen nyilvánvaló az, hogy már eldöntötted, hogy mit szeretnél, csak visszaigazolást akarsz, hogy az jó és klassz és nem tetszik, hogy nem ezt mondja a többség. Az pedig, hogy a HR-es nem a melledet fogja nézni és levetkőztetni sem fognak... az biztos, teljesen igazad van benne. Viszont nagyon sok komolyabb munkahelyen (már, ha elitebb helyen szeretnél dolgozni), akkor ott igenis komoly etikai kódex van, aminek meg kell felelni és, ha felvételkor nem is derülne ki, akkor később, páros lábbal küldenek el téged :)
Összegzésként én is azt tanácsolnám, hogy inkább felejtsd el ezt az ötletet, mert sok rossz velejárója van. De, ha megmakacsoltad magad és mindenképp megcsináltatod, akkor csak kívánni tudom, hogy semmi gondod ne legyen belőle...
Szeptembertől új suliba fogsz járni.
Új közeg, új osztálytársak.
Ha csak nem egy mucsaröcsögei szakmunkásba vettek fel, iszonyúan ciki lesz a bimbó piercing. A tetkó is.
Ott nem akarsz majd beilleszkedni?
36: Szóval akinek nincs piercingje meg tetkója, az megalkuvó?
Nekem nem tetszenek. Akkor lennék megalkuvó, ha ennek ellenére csináltatnék, mert xy-nak meg Selena Gomeznek is van :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!