Ti szülőként mennyire akadnátok ki a mellbimbó piercinge? 14/l
Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok.Az osztályomba már szinte mindenki fiúzik, festi a haját, 2 lánynak tetkója is van, 8 embernek fülltágítója és szinte minden lány visel valamilyen piercinget.Eddig nekem ezek nem tetszettek de mondták a csajok hogy ez most nagyon divatos,(mellbimbó/köldök piercing) több sztár/modell is hord ilyet pl. Selena Gonez, Kendall Jenner stb.Semmi ilyen kellemetlen dolgot nem akarok a szüleimnek hogy utcán megbámulnak vagy kibeszélnek ezért olyan piercingre gondoltam amit mások nem látnak.Szerintetek hogy közöljem ezt a szüleimmel?Egyébként egyik osztálytársam nővére is szokott piercinget csinálni/berakni másoknak és nem lenne fertőzés veszély mert a csaj rendmániás.2018. febr. 28. 08:49
41/63 anonim válasza:
14 évesen miért nem a suliban figyelsz ahelyett, hogy ilyen hülyeségeket gondolkodsz? :D Persze, mindjárt jön a kifogás, hogy szünet van, vagy beteg vagy, vagy te jó tanuló vagy és a tanár megengedi h órán netezz.
42/63 anonim válasza:
20 éves csináltattam köldök piercinget. Szalonban, orvosi fémből. Ennek ellenére nem bírta a szervezetem. Akkor derült ki, hogy fém allergiám van. Most egy 5 forintos nagyságú heg van a hasamon a köldököm fölött.
Még jó, hogy nem bimbó piercinget akartam. 😭 Egy életre elrondítom a cicimet.
43/63 anonim válasza:
Én csak annyit mondok, hogy 14 évesen ne akarj az egész életedre kiható döntést hozni. Még akkor sem, ha ez nem akkora dolog. Kérdezz meg idősebb nőket arról, hogy ők 14 évesen mivel lázadtak, és később, akár csak pár évvel később mennyire bánták meg.
44/63 anonim válasza:
#38, nem, az a megalkuvó, aki nem szeretne de csináltat "mert a", és aki szeretne, de mégse csináltat "mert a"...
A nem megalkuvó meg az, aki azt csinál, amit ő maga szeretne. Azt hittem, ez mindenkinek tiszta.
45/63 anonim válasza:
Szerintem ne csináld, veszélyes és hülyeség.
46/63 anonim válasza:
Figyelj, úgy írok Neked, hogy van ajak, köldök, nyelv piercingem és a testem 40%-a ki van tetoválva. Ja és mellesleg nő vagyok. Hidd el nem maradsz le semmiről, felnőttként csináltattam mind a piercingjeimet, mind a tetoválásaimat, de ha belegondolok, hogy 14 évesen miket akartam a mostani minták helyett magamra varratni, rohadtul örülök, hogy nem találtam olyan elvetemült balf@*zt aki rám tetoválná a hülyeségeimet. Jó dolog a testékszer, meg a tetoválás, de ne azért csináltasd, mert másoknak is van, vagy mert "menő". Engem is van, hogy megállítanak, megbámulnak, megdicsérnek vagy éppen undorodnak, ezeket is mind tudni kell viselni. Rohadtul senkinek semmi köze hozzá, hogy mi miért van a testeden, de hidd el rohadt ciki tud lenni, amikor azt kell mondanod, hogy " hát 14 évesen a többieknek is volt, ezért kellett nekem is, de már megbántam." Nem egy ilyen kollégával találkoztam már. Várj vele, és ha majd felnőtt emberként (nem feltétlenül 18 éves korod után, hanem amikor lesz normális értékrendszered, ítélőképességed, önismereted) is szeretnél szúrasd át nyugodtan a mellbimbódat, senki nem halt még bele (tudomásom szerint, a többi fórumozót kérném ha tévedek hatálytalanul javítsanak ki:)
47/63 anonim válasza:
"De annyira rossz, hogy mindig én vagyok az unalmas lány." Akkor ne legyél unalmas. De ne ilyen marhaságoktól várd, hogy majd "érdekessé tesznek".
48/63 anonim válasza:
Veszel magadnak pár karkötőt, az is égszer.
49/63 anonim válasza:
Vannak piercingjeim,nem zavarna ha a lányom szeretne pl. a köldökébe.De a mellbimbóba csak pasiknak áll jól,lányoknak gusztustalan.
50/63 anonim válasza:
Nem vagyok szülő,de miért kell beállni a sorba? Mert mások "unalmasnak" tartanak? Selena Gomeznek is van,meg a többi sztárnak,igaz,hogy ezek már nem 14 évesek,de ha nekik is van,akkor feltétlen lennie kell minden 14 éves lánynak. A másik dolog, tényleg akarod azt a piercinget,vagy csak nyomás hatására döntöttél így? Nem mindegy. "Ne legyek unalmas", mell piercinget szeretnél,tehát más nem látja,csak te tudsz róla,ha netalán nem hiszik el,akkor meg is mutatod a többieknek ? El is fertőződhet akár,és az nem egy kellemes dolog,egy lány annak idején a baráti társaságomból köldök-piercinggel próbálkozott,begyulladt neki, nem is volt szép látvány,meg fájt is neki. A fültágítóktól meg herótom van,mármint a nagy átmérőjütől, a munkahelyen egy lánynak volt,kb olyan átmérő,mint egy sörös doboz,mostanában nincs bennt neki,van is vagy 3cm lyuk a fülcimpáján,lóg lefelé az egész, meg az egyik fél cm-rel nagyobb,mint a másik. "Gyönyörű" látvány. Nem lenne csúnya csaj egyébként,csak a smink,ahogy használja, a piercingek rontanak az összképen eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!