Ti szülőként mennyire akadnátok ki a mellbimbó piercinge? 14/l
Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok.Az osztályomba már szinte mindenki fiúzik, festi a haját, 2 lánynak tetkója is van, 8 embernek fülltágítója és szinte minden lány visel valamilyen piercinget.Eddig nekem ezek nem tetszettek de mondták a csajok hogy ez most nagyon divatos,(mellbimbó/köldök piercing) több sztár/modell is hord ilyet pl. Selena Gonez, Kendall Jenner stb.Semmi ilyen kellemetlen dolgot nem akarok a szüleimnek hogy utcán megbámulnak vagy kibeszélnek ezért olyan piercingre gondoltam amit mások nem látnak.Szerintetek hogy közöljem ezt a szüleimmel?Egyébként egyik osztálytársam nővére is szokott piercinget csinálni/berakni másoknak és nem lenne fertőzés veszély mert a csaj rendmániás.2018. febr. 28. 08:49
61/63 anonim válasza:
A PC gondolatára nem, nekem is volt a köldökömben.
Viszont a mellbimbóba???MInek?? Már eleve a logikádat sem értem. Azt írod nem akarsz unalmas lenni és te is akarsz valamit magadnak. Feltételezem nem meztelen felsőtesttel mászkálsz a suliba akkor meg hogy akarsz "kitűnni"? Tetess pár fülbevalót a meglévők mellé, vagy köldök pc amit lehet "mutogatni" mert nem intim helyen van, de a mellbimbó pc-nek a világon semmi értlemét nem látom.
62/63 anonim válasza:
"az a megalkuvó, aki nem szeretne de csináltat "mert a", és aki szeretne, de mégse csináltat "mert a"... "
Akkor a kérdező a megalkuvók mintapéldája, mivel nem azért akar mert NEKI TETSZIK hanem mert a celebeknek meg az osztálytársaknak is van. Megalkuvó is meg birka is.
63/63 anonim válasza:
koldokodbe csinaltass nyugodtan,nekem is van:) ha megunod ki tudod venni es nagyon szepen mutat :D bimboba eleg visszataszito szamomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!