Mennyire akadnátok ki?
Dehát nem a kérdező "háta mögött tette" csak gondolom csinált zserbót és adott a gyereknek.
Bírom az ilyen "szuperanyákat", akik azt hiszik, hogy mindent IS jobban tudnak mindenkinél, csak mert kipottyantottak egy gyereket és elolvastak pár könyvet/cikket a témában.
Nos, kérdező, az anyukád is felnevelt legalább egy gyereket (téged ugye), biztos tisztában van vele, hogy egy ilyen idős babának mit szabad adni és mit nem. Ha pedig azt gondolod, hogy édesanyád szándékosan ártani akar az unokájának az már régen rossz.
Rossz kategóriába írtad ki, kérdező.
A nagyokos válaszolóknak jelezném, hogy a zserbóban található dió és kakaó is potenciális allergén, azt meg gondolom nektek felesleges is mondanom, hogy normáliséknál csak úgy nem tömik cukros dolgokkal a 10 hónapos(!) babát.
Tudom, tudom, ti olyanidősen már a pörköltszaftos kenyeret toltátok a képetekbe, attól lettetek ilyen okosak és egészségesek...
Kèrdező: én veled vagyok.
A zserbóban dió van, kakaó, meg egy kiló cukor, ami nem való egy ekkora gyereknek.
Sajnos sok nagymama ilyen, hogy semmit nem kérdez, majd ő jobban tudja. Nálunk is ez van.
Kiakadnék, mert allergizáló.
Az, hogy valakit életben tartott anno az anyja, még semmit nem jelent.
Sokan nem azért nevelkedtek fel, mert okés volt az anyjuk, hanem annak ellenére, hogy nemtörődöm, debil.
Egy ekkora babánál, semmit nem adnék az anyja jóváhagyása nélkül!
18 sok tápos gyerek van ...régen ettek mindent és nem volt ennyi immungyenge gyerek.
De akkor is, azért előtte kérdezhetné a szülőt.
Érdekes... az én anyám is pont ilyen volt. Soha nem engedett cukrot és húst enni, mert egészségtelen és egyenesen ördögtől való. Félt minden sz@rtól, de szerencsére volt egy rendes nagyanyám, aki normális kajákat főzött, és nem jajveszékelt, ha megettem egy rántotthust.
Allergének ide-oda, szerintem hülyeség ettől tartani. Nem fog belehalni egy 10 hónapos abba, hogy megevett egy darab zserbót. Ne bíztassátok itt a kérdezőt, hogy igaza van, mert nincs. Egy normális szervezet megbírja. Sokan pont az ilyen anyukák miatt lesz beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!