Szülőként a gyereketek milyen párválasztásán akadnátok ki a legjobban?
Figyelt kérdés
Az alábbi kettőn belül melyik tűnne rosszabbnak:
A) azonos nemű pár
B) 15-20 évvel idősebb pár ?
Tegyük fel, hogy nem tudtok még semmit a kapcsolatról, csak első reakcióra lennék kíváncsi.
Illetve csak úgy általában, kin akadnátok ki a legjobban?
2020. dec. 25. 22:08
1/26 anonim válasza:
Ha a párja DK-szimpatizáns lenne.
2/26 anonim válasza:
15-20 évvel idősebb azonos nemű
4/26 anonim válasza:
Ezek közül egyiken sem, mert nyilván tudnám ha a gyerekem meleg, vagy az apja korúak vonzzák. De az kiborítana ha olyannal állna össze újra aki bántotta.
5/26 anonim válasza:
Ha egy FIDESZ-szimpatizánssal állna össze.
6/26 anonim válasza:
Mindegy csak ne az exe vagy egy fideszes legyen
7/26 anonim válasza:
Ha lány, akkor az idősebb pasi, ha fiú akkor az azonos nemű.
8/26 Brigol20 válasza:
Miért kéne bármelyiken is kiakadni? Nincs gyerekem, de szerintem akkor sincs semmi értelme se (főleg, mint írtad, minden részlet nélkül) és amúgy is az Ő élete, így ami Neki jó az nekem is, inkább csak beszélgetnék Vele..
9/26 anonim válasza:
Túl nagy korkülönbség bizony zavarna. Komplexus, vagy más zavar? Miért tenné ilyet? Ha túl fiatalt választ akkor meg pedofil? Miért akarna egy 8 evéssel járni egy 25 éves?
10/26 anonim válasza:
Nem akadnék ki egyiken se, de biztos meglepne mind kettő.
De inkább az azonos nemű pár lepne meg jobban.
Még mielőtt jönnek az okosok: nem vagyok homofób, és egyéb politikai dolgot se kérek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!