Mennyire akadnátok ki?
Figyelt kérdés
Anyám a hátam mögött megetette a megkérdezésem nélkül a 10 hónapos lányomat zserbóval. Annyit hallottam hogy kérdezi tőle hogy finom volt... Mikor kérdőre vontam nem mondott semmit csak hallgatott. Szerencsére nem lett gond. Szerintem direkt csinálta. Anyósom mindig mondja mit merre ajánlgat de hagyja hogy ha oda akarom adni az én döntésem legyen...nov. 11. 15:08
1/60 anonim válasza:
Semennyire. Nem ártalmas a zserbó. Te terrorizálod az anyádat, hogy meg se merjen szólalni?
2/60 anonim válasza:
Semennyire. Túlreagálod.
Nem ciánnal etette. Mennyi dió van 1 szelet zserbóban? Mert gondolom nem egy tepsivel evett meg. Diót 10 hós kortól be lehet vezetni.
3/60 anonim válasza:
Semennyire. Jézus Mária... Te is felnőttél, anyád nem nyuvasztott ki sajna baba korodban 2 kocka zserbo utan. Nyugi meg, tudhatnád, hogy nem ártana neki semmiért, ennyire ne légy helikopter. A saját anyádat meg ne terrorizáld bakker.
4/60 A kérdező kommentje:
És miért így suttyomban a hátam mögött? Eddig nem kapott ilyet!
nov. 11. 15:20
5/60 anonim válasza:
Lett baja? Nem lett baja.
Mi a kérdés?!
6/60 anonim válasza:
Mert anyád, aki téged is felnevelt, tudja, hogy nem ártalmas. Feltételezem, hogy senem értelmi fogyatékos, senem gyerekgyilkos az anyád. Kissé kontrolláló személyiség vagy, nemde?
7/60 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy nem lett semmi baja ott van a rész is, hogy lesz@rták, hogy anyaként mit gondol, hogy akarja etetni a gyerekét. Még nincs gyerekem, de valószínűleg én sem lennék oda érte, ha kiderülne, hogy nem érdekli őket, hogy mit akarok vagy nem akarok adni a gyerekemnek
8/60 anonim válasza:
#7 én telibe sz@rnám, hogy anyuka mit enged és mit nem a gyereknek. Ha megkívánja( 10 hónaposan mutogathassa, hogy azt azt) és tudom, hogy nem lesz baja, ha megkosolja, akkor nem érdekelne, hogy az anyja mit gondol és mit nem, mivel élete végéig nem fogja tudni kontrollálni. Főleg, ha azt a szülőt én neveltem fel, és egészséges, mivel ott van ahol.
9/60 anonim válasza:
Mennyire akadnék ki? Annyira biztosan nem, hogy idejöjjek a gyakorira hergelni magamat meg a válaszolókat.
Anyád tiszteletben tarthatná, hogy te vagy a gyerek anyja és megkérdezhetne téged az ilyen akciói előtt, de ha a gyereknek nem történt baja, akkor azért nem csinálnék világháborút a családban. Anyáddal tisztázd a helyzetet, hogy a megkérdezésed nélkül többet ilyet ne, aztán nyugodjon meg mindenki.
Miért kell az állandó feszkó??
10/60 anonim válasza:
Nem kötötte az anyja lelkére, hogy tilos a zserbó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!