Anyám a hátam mögött megetette a megkérdezésem nélkül a 10 hónapos lányomat zserbóval. Annyit hallottam hogy kérdezi tőle hogy finom volt... Mikor kérdőre vontam nem mondott semmit csak hallgatott. Szerencsére nem lett gond. Szerintem direkt csinálta. Anyósom mindig mondja mit merre ajánlgat de hagyja hogy ha oda akarom adni az én döntésem legyen...
Én most a helyedben lenyugodnék, és úgy kezelném, hogy anyám nem tudja, hogy nem lehet egy ekkora babának ilyesmit adni. És elmondanám neki, hogy mit mikor, és hogy előtte kérdezzen. Aztán ha még egyszer előfordul ilyen, akkor gondoskodnék róla, hogy ne maradhasson soha kettesben a gyerekkel még a szobában sem.
nov. 11. 17:50
22/60 anonim válasza:
20.
Jó okos vagy te is.
Itt senki nem tanult biológiát?
nov. 11. 17:51
23/60 anonim válasza:
#22 de igen, tanultam. Miért? :D
nov. 11. 17:51
24/60 Grizesteszta válasza:
#20: A dio es a kakao allergianak van olyan fokozata, hogy az ember ( a 10 honapos is) bele is halhat. Szoval zserbot pont nem kellene titokban, a szulok hata mogott adni.De semmit se, mert a szulo tudja, hogy mit beszeltek meg a temaban a vedonovel.
nov. 11. 19:04
25/60 anonim válasza:
Jólvan akkor, több ember ne egyen diót vagy kakaót, mert belehalhat. Igazatok van, nagyon veszélyes. Lényegében az allergia kialakulhat felnőtt korban is. Nem is értem, eddig hogy tudták értékesíteni. :D
nov. 11. 19:22
26/60 anonim válasza:
Nem csak a zserborol van szo, hanem arrol, hogy a nagyszulok szandekosan szarjak telibe a gyerekeik kereset az unokaval kapcsolatban. Mar nem az elso (se az utolso) kerdes itt, hogy nagypapi-nagymami azt hiszik, csak mert felneveltek egy-vagy tobb gyereket, joguk van barmit tenni az unokaval. Mert nehogymar a gyerekuk megmondja, mit lehet tenni vagy mit nem, hat a gyerek ne parancsolgasson nekik..
Szeretem ezt a “semmi bajuk nem lett ettol vagy attol” dolgot, de rengeteg palinkas kenyer meg cukros vizes zsiros kenyer elfogyott annak idejen, nehogymar valakik szerint ez normalis legyen.
nov. 11. 19:57
27/60 Grizesteszta válasza:
#25: Lüke vagy? Nem azt mondtam, hogy senki ne egyen diót vagy csokit, hanem azt, hogy ezt a kettőt pláne nem kellene titokban, a szülő tudta nélkül adni, de alapvetően semmit se; ugyanis a hozzátáplálás fokozatos és tudatos folyamat, amivel vélhetően nem a nagyi, hanem a szülő van tisztában. És ez a szülő joga is, de egyben nagyon komoly felelőssége is. Természetesen majd fog az a gyerek diót, tojást, tehéntejet és kakaót is kapni, de nem titokban, pláne letagadva-elsunnyogva, hanem nagyon is odafigyelve- már, ha normálisak a szülők.
nov. 11. 20:04
28/60 anonim válasza:
Semennyire. Teljesen normális dolog.
nov. 11. 21:20
29/60 anonim válasza:
#25. Ja, csak egy felnőtt egy 10 hónapossal ellentétben még időben tud szólni, ha furcsán kezdi érezni magát, fáj valamije, viszket, fullad vagy bizsereg a nyelve...
nov. 11. 21:33
30/60 anonim válasza:
Nem akadnék ki, de megkérném, hogy legközelebb kérdezzen meg, adhat-e neki valamit.
De én nem is értem, szerintem alap, hogy ilyen kicsi gyerek esetén, aki nem eszik mindent, megkérdezzük a szülöjét, adhatunk-e neki valamiből. Az én anyósom (anyám nincs) is mindig megkérdezte tőlem, eszéne sem jutott random etetni a gyereket, pedig felnevelt maga is kettőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!