Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mennyire akadnátok ki?

Mennyire akadnátok ki?

Figyelt kérdés
Anyám a hátam mögött megetette a megkérdezésem nélkül a 10 hónapos lányomat zserbóval. Annyit hallottam hogy kérdezi tőle hogy finom volt... Mikor kérdőre vontam nem mondott semmit csak hallgatott. Szerencsére nem lett gond. Szerintem direkt csinálta. Anyósom mindig mondja mit merre ajánlgat de hagyja hogy ha oda akarom adni az én döntésem legyen...
nov. 11. 15:08
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
67%
Qrvára nem oké, hogy a megkérdezése nélkül ad neki valamit, amiben cukor és dió (erősen allergén) van. És qrvára nem oké, hogy úgy gondolja joga van hozzá. Nem az a kérdés, hogy lett-e baja vagy sem, vagy hogy a válaszolók hány hónapos korában adtak édességet a gyereküknek. A kérdező NEM akarta, hogy a 10 hónapos gyereke cukrot vagy diót egyen. Kérdező: megmondanám anyámnak, hogy ez volt az első és utolsó alkalom, hogy a gyereknek a megkérdezésem nélkül adott bármit.
nov. 11. 23:58
 32/60 anonim ***** válasza:
17%

Pfáj mennyi tápos szülő van... 20 éves vagyok, de ennyire nyámnyila nem mint itt az emberek. Ennyi erővel, ha ilyenek miatt lesz baja egy babának, az emberiség rég kihalt volna. Nem tudom komolyan, ennyi erővel ne vigyük akkor a 10 hónapos babát ki a házból se, nehogy valami vírust elkapjon, sőt, mi se járjunk ki. A szervezet nem attol lesz erős, ha minden elkerülünk. Érdekes, nagyanyáinknak csak összejött egészséges embereket nevelni, pedig ott amint foga volt a kölöknek, már a húst rágta. Mondjon bárki bármit, de én az ilyen anyukáktól a falra tudnék mászni. Nekem ha majd lesz egy gyerekem, biztos nem fogok ilyen helikopter lenni. Ha már annyira nagy lesz, hogy megkívánja az ételeket amiket mi eszünk, nem fogom hagyni, hogy sóvárogjon. Egy falattól senkinek nem lesz baja.

Apropó, kérlek mondjatok eseteket, amikor valaki 10 honapos pulyája feldobta a talpát a nagymama zserbójától, vagy rántotthúsától. Kíváncsi vagyok rá nagyon, mert én életemben nem láttam ilyent. Tesóm gyerekei 10 hónaposan apróra összevágva majdnem mindent megettek. Pedig 4 gyerek van, egyikkel se kellett soha kórházba futni, mert allergiás a kinder csokira, amit 9 honaposan evett. Igen, szörnyülködjetek anyukák. Egészségesebbek lesznek ezek legalább és életrevalóbbak.

nov. 12. 00:13
 33/60 Grizesteszta ***** válasza:
68%
#32: Egyik kollegam 1,5 eves kisfia 26-os cukorszin ttel kerult korhazba, mentohelikopter vitte be.Azota nagxon szigoru dietan vsn. Gondolod, adjunk neki zserbot? Egy pici gyereknek azert veszelyes osszevissza adni dolgokat, mert egyreszt nem tudja jelezni akezdeti tuneteket, masreszt meg nehez ilyenkir eldonteni, hogy melyik etel is okozza a tunetet? Orulj neki, hogy a cssladban nincs ilyen gond; ssjnos mashol meg lehet, nem mindenki ilyen szerencses.
nov. 12. 00:35
 34/60 anonim ***** válasza:
75%
32-es: NEM az a lényeg, hogy lett-e baja a gyereknek. A mit-ehet-a-gyerek kérdéskör telibe szarása nagyon nem oké. Most emiatt nem kell megszakítani a kapcsolatot, meg elhordani mindennek az anyját, de irányba lehet állítani, hogy ezt többet ne.
nov. 12. 01:05
 35/60 anonim ***** válasza:
68%

32.

20 éves vagy és már boomer?

Gratulálok a korai hozzátáplálásodhoz, biztos ennek köszönhetően lettél ilyen éles eszű!

Nézd már meg a mai 40-50-es generáció egészségi állapotát, milyen pukkantak.

Az öregebbeket, meg gyógyszerek tartják még életben.

Ennyit a tápos generációról.

nov. 12. 06:05
 36/60 anonim ***** válasza:
67%

8-as, akkor nem látnád az unokát, ennyi. ;)

Kérdező, nem kell vinni anyádhoz a gyereket, ott hagyni meg főleg nem, mert kedves anyuka bszik betartani a kéréseidet, és gyerekszerepbe tol, holott már rég nem vagy az.

Felejtős, állj ki magadért, és ne engedd oda a lányodat.

nov. 12. 08:20
 37/60 anonim ***** válasza:
75%

Mielőtt valaki boomer belekötne, láthatná az unokát, felügyelettel, de ne hagyd ott neki, kérdező. Legyél ott, mert anyám megbízhatatlan, és masszívan tojik a kérésedbe.

A dió pedig erősen allergén, és egy tízhónapos nem tud szólni, hogyha baja van. Nem neki való, pont.

nov. 12. 08:24
 38/60 anonim ***** válasza:
71%
32-es, nagyanyámnak pl volt 7 gyereke, abból meghalt 5 - de, ja a maradék kettőt sikerült felnevelni :D Most komolyan ennyire i.ióta vagy, vagy szándékosan provokálsz?
nov. 12. 08:26
 39/60 anonim ***** válasza:
65%

38.

Hagyd... teljesen fogalmatlan.

Egyébként is "Régenmindenjobbvót!"

nov. 12. 08:39
 40/60 anonim ***** válasza:
0%
#38 jajaja, de nem hiszem abba múltak volna ki, hogy megettek egy kocka sütit. Nekem a véleményem akkor sem fog itt változni, akkoriban más világ volt. Gyengék elhullottak, ma is így kéne legyen. :D
nov. 12. 09:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!