Mennyire akadnátok ki?
Pfáj mennyi tápos szülő van... 20 éves vagyok, de ennyire nyámnyila nem mint itt az emberek. Ennyi erővel, ha ilyenek miatt lesz baja egy babának, az emberiség rég kihalt volna. Nem tudom komolyan, ennyi erővel ne vigyük akkor a 10 hónapos babát ki a házból se, nehogy valami vírust elkapjon, sőt, mi se járjunk ki. A szervezet nem attol lesz erős, ha minden elkerülünk. Érdekes, nagyanyáinknak csak összejött egészséges embereket nevelni, pedig ott amint foga volt a kölöknek, már a húst rágta. Mondjon bárki bármit, de én az ilyen anyukáktól a falra tudnék mászni. Nekem ha majd lesz egy gyerekem, biztos nem fogok ilyen helikopter lenni. Ha már annyira nagy lesz, hogy megkívánja az ételeket amiket mi eszünk, nem fogom hagyni, hogy sóvárogjon. Egy falattól senkinek nem lesz baja.
Apropó, kérlek mondjatok eseteket, amikor valaki 10 honapos pulyája feldobta a talpát a nagymama zserbójától, vagy rántotthúsától. Kíváncsi vagyok rá nagyon, mert én életemben nem láttam ilyent. Tesóm gyerekei 10 hónaposan apróra összevágva majdnem mindent megettek. Pedig 4 gyerek van, egyikkel se kellett soha kórházba futni, mert allergiás a kinder csokira, amit 9 honaposan evett. Igen, szörnyülködjetek anyukák. Egészségesebbek lesznek ezek legalább és életrevalóbbak.
32.
20 éves vagy és már boomer?
Gratulálok a korai hozzátáplálásodhoz, biztos ennek köszönhetően lettél ilyen éles eszű!
Nézd már meg a mai 40-50-es generáció egészségi állapotát, milyen pukkantak.
Az öregebbeket, meg gyógyszerek tartják még életben.
Ennyit a tápos generációról.
8-as, akkor nem látnád az unokát, ennyi. ;)
Kérdező, nem kell vinni anyádhoz a gyereket, ott hagyni meg főleg nem, mert kedves anyuka bszik betartani a kéréseidet, és gyerekszerepbe tol, holott már rég nem vagy az.
Felejtős, állj ki magadért, és ne engedd oda a lányodat.
Mielőtt valaki boomer belekötne, láthatná az unokát, felügyelettel, de ne hagyd ott neki, kérdező. Legyél ott, mert anyám megbízhatatlan, és masszívan tojik a kérésedbe.
A dió pedig erősen allergén, és egy tízhónapos nem tud szólni, hogyha baja van. Nem neki való, pont.
38.
Hagyd... teljesen fogalmatlan.
Egyébként is "Régenmindenjobbvót!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!