Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mennyire akadnátok ki?

Mennyire akadnátok ki?

Figyelt kérdés
Anyám a hátam mögött megetette a megkérdezésem nélkül a 10 hónapos lányomat zserbóval. Annyit hallottam hogy kérdezi tőle hogy finom volt... Mikor kérdőre vontam nem mondott semmit csak hallgatott. Szerencsére nem lett gond. Szerintem direkt csinálta. Anyósom mindig mondja mit merre ajánlgat de hagyja hogy ha oda akarom adni az én döntésem legyen...
nov. 11. 15:08
1 2 3 4 5 6
 41/60 Grizesteszta ***** válasza:
88%
#40: Én hármat szültem és nagyon-nagyon figyeltem- több, mint 30 éve- a hozzátáplálásra. És az unokáimnál is nagyon figyeltek a szülők, eszembe se jutott volna kicsiknek új ételt/anyagot adni... Amikor már azt mondják a szülők, hogy evett a gyerek x-et/y-t, akkor nyilván nem kérek engedélyt a húslevesből kivett falatnyi főtt sárgarépához, de amíg csak szopik, nyilván nem etetem meg srépával... Szóval nem lehet ezt általánosságban kezelni, hogy ezt lehet, azt meg nem, hanem az adott szitu dönti el, hogy értelmesen mit lehessen. Ami meg a 'szelekciót' illeti: a te gyerekedet tőlünk etetheti a nagyi ciánnal is, ha az neked jó. De a kérdésben szereplő anyuka hadd döntse már el, hogy náluk mit lehet és mit nem. És ha már az 'elhullást' ilyen kedvesen szóba hoztad, akkor esetleg hulljon a tiéd, és ne azé az anyukáé, aki igen is jogosan felháborodik a zserbós hozzátáplálástól, ha a gyerek még nem ismeri a kakaót/diót/cukrot/lisztet/tojást esetleg. (Ismerős babája: 8 hónapos, csak szopik, még egy korty almalevet vagy teát se kapott soha. Törhetem már a diót?)
nov. 12. 09:30
 42/60 anonim ***** válasza:
0%
#41 köszönöm a kedves szavaidat, viszont kívánom neked is. Én nem referáltam rá senkire, nem személyeskedtem. Csak azt mondtam, hogy az élet ilyen. A gyengék kiesnek. Attól lehet erős gyermekem, vagy másnak is lehet. Ahogy mondtam, nálunk eléggé erős szervezetűek az emberek, nem lesz bajuk 2 g diótól. Remélem amit nekem kívánták visszaszáll 😘
nov. 12. 10:10
 43/60 anonim ***** válasza:
73%

40.

Az ostobákanak is szelektálódniuk kellene. Hahaha.

nov. 12. 10:41
 44/60 anonim ***** válasza:
88%

42.

Mik azok a nálunk?

Ti valami kitenyésztett szuperfaj vagytok, vagy mi?

nov. 12. 10:43
 45/60 anonim ***** válasza:
0%
#44 székely, nem tápos emberek. :D
nov. 12. 11:19
 46/60 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a zserbón van a hangsúly, hanem azon, hogy a nagyszülő titokban felülírja a szülő kérését. Én ezen akadnék ki.
nov. 12. 11:55
 47/60 anonim ***** válasza:
83%

45.

Ja, a nagy szekely önérzet...

Nem is értem, mit keresel itt a tápos magyarok között, szuperego.

nov. 12. 12:32
 48/60 anonim ***** válasza:
0%
Feszültséglevezetni. Ja meg azért, hogy a tápos szuperegókat bosszantsam :3
nov. 12. 12:58
 49/60 anonim ***** válasza:
71%

47.

El ne hidd, hogy székely.

nov. 12. 13:00
 50/60 anonim ***** válasza:
57%

49.

Persze, hogy nincs identitása.

Csak játssza az idiótát.

nov. 12. 17:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!