Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » 20F. Miért nem vesz a családom...

20F. Miért nem vesz a családom komolyan? Miért hisznek engem butának? De ezt ki is nyilvánítják felém. Tényleg az egyszerű dolgokban is ilyenek velem, és már nagyon idegesít. Mamám egyáltalán nem tud komolyan venni például.. miért?

Figyelt kérdés
Nagyon butának, tehetetlennek hisznek. Például zaklattak a túlórázásom miatt is, egyszerűen nem engedték szinte, hogy egyedül gyalogoljak 2 utcát éjjel haza. Inkább ki akartak mindig jönni kocsival, és veszekedtek rám. Aztán küldtem el mindenkit elég keményen. Belőlem azt sem néznék ki, hogy online térképpel elmenjek bárhová (pedig nekem nagyon könnyű), stb.. ilyen apróságok. Miért csinálja ezt velem a családom?

szept. 12. 16:42
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
100%
Kérdező nem vagy ezzel egyedül. Elmentem valahova csavarogni barátnőkkel, 1 óra múlva jött a telefon "hol vagyok, húzzak hazafele" meg ilyenek. Ebből lett az hogy inkább nem jártam el sehova. Nem a szüleim csinálták ezt hanem a nővérem. Mivel a szüleim elváltak úgy volt vele hogy na akkor ő fog engem nevelni. Sok barátságom ráment erre. De egy idő után meguntam és nem hagytam magam. Legyél határozott mást nem tudok tanácsolni sajnos.
szept. 12. 20:39
 22/28 anonim ***** válasza:
19. Indifferens hogy most hány éves vagyok, hogy az érintett időszakban hány éves voltam azt leírtam. Min húztad fel magad? Téged is szüleid fuvaroztak oda, ami messzebb volt mint a kerti pottyantós?
szept. 12. 22:25
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a pereputtyod is csak az erőszakból ért.
szept. 13. 12:52
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapján ők a segg hülyék, akik nem hallottak még a google mapsről...
szept. 13. 13:47
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez is a bantalmazas egxim fotmsja,h a szilo nem engedi a gyereket onallosodni es elhiteti vele,h o buta meg eletkeptelen. A narcizmus is hasonlosagot mutat ezzel. Ahogy tudsz koltozz el. Barmilyen idegennel/baratnal/baratnodnel jobb lesz laknod. Ha hazasdsz penzt,akkor az kell nekik es tudjak,h a penzed akkor vehetik el,ha ott laksz.
szept. 13. 17:33
 26/28 A kérdező kommentje:

#24 A segg hülye az erős jelző. Értelmileg ott vannak, például én hiába vagyok mechanikus és tanulhatok tovább, aminek akarok. Nagyon komoly szakemberek vannak a családban, és egyébként sok másban is nagyon jó eszűek.

Itt a dinamikával vannak súlyos problémák, ami már sok sok évtizede elcsúszott. Nekem ezért nem lesz családom, hogy ne vigyek semmi rosszat tovább.

szept. 13. 20:47
 27/28 anonim ***** válasza:
27 hát annyira öreg nem vagyok mint te. De ez kikövetkeztethető volt abból is hogy amikor egyszerre buszozik az osztályával valaki a határon túl, illetve időznek a szülei Norvégiában az nem a 70-80-as években lehetett. Márcsak azért sem mert nem mentek volna mindenki másért autóval ha akkor (mint írod) még csak a háztartások kisebb részében volt. Én ezt nem úgy éltem meg hogy rossz hanem kihívás amit klassz teljesíteni. Ha valami rossz volt (legyen inkább félig rossz csak mert fokozottan észnél kellett lenni ami mentálisan lefárasztott) azt talán a szintén említett kollégium. Amíg nem voltak zónázó vonatok első bő másfél évig addig koleszba küldtek mondván 20 perccel tovább tudok majd aludni ott mint bejárósként. A kolesszal nem az volt a fő gond, hogy nem voltak csajok hanem hogy egy hírhedt gyűjtőiskola diákjai is ugyanoda jártak. Nem feltétlenül azért mert messze laktak, hanem mert az otthoni körülmények még rosszabbak voltak, pl nem is volt teljes a család mert némelyik szülőt kivonták időlegesen a forgalomból vagy affelé haladt, persze az alma se esett messze a fájától... a varázsszót ki se mondom🤫. Na az nem volt játék mert 15éves gólya nem rúgna labdába egy 18 évessel szemben (vagy 20 évessel szemben ha visszatapsolták a tanárok), tehát célszerű volt nem olyan benyomást kelteni hogy te lennél a legkönnyebb préda.
szept. 14. 00:51
 28/28 anonim ***** válasza:
Minden megvaltozik ha elköltozöl. Önálló életed lesz. Ha ez nem lehetséges viseld el, de boldogtalan leszel és meg fogsz bolondulni. Ők nem fognak megváltozni.
szept. 14. 09:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!