20F. Miért nem vesz a családom komolyan? Miért hisznek engem butának? De ezt ki is nyilvánítják felém. Tényleg az egyszerű dolgokban is ilyenek velem, és már nagyon idegesít. Mamám egyáltalán nem tud komolyan venni például.. miért?
Nem Addams Family csapat.. Hosszú történet, majd 20 éves dologról van itt szó. Egyszerűen anyámnak nem sikerült összehozni jó kapcsolatot, és ez így maradt. Nagyszüleim is életerős emberek még jelenleg, és egyben vagyunk eléggé. Szóval légyszíves, ezt a témát most hagyjuk. Nem fogom kifejteni ennél jobban, csak értsétek meg.
A lényegről beszéljünk most, amit kérdeztem. Azzal kapcsolatban adjatok választ. Köszi.
Még mielőtt bárki félre értené teljesen. Nem élünk velük egy házban, csak közel. Egész életem igazából így telt, hogy a család egyben volt erősen. Anyám testvérei például, nagyszüleim.
A baj itt azzal van, hogy szerintem ők nem is érzékelték azokat az éveket, amik már elhaladtak felettem. Jó lenne felfogniuk.
#14 Nem gondolom, hogy a kioktatásodra van szükségem. Majd én megválogatom azt, hogy milyen kifejezéseket használok.
A másik pedig, hogy légyszíves.. egy határon túli kirándulást ne hasonlítsál már ahhoz, hogy valaki 2 utcát is alig gyalogol haza felé. A kettő között azért próbáld érteni a különbséget.
11.
Szívem!
Ez a lényeg.
Anyád pasi nélkül, az életerős vénasszony, meg vénember leuralja a gyenge anyád és próbálnak téged is.
Ez egy elcseszett dinamikájú Addams Family.
Gondold csak át...
(Milyen jól ráéreztem amúgy... vadidegenként is)
Megpróbáltad ezt már megbeszélni velük? Mi nem fogunk tudni tanácsokat adni ezen kívül és a költözésen kívül. Ülj le velük, rendesen beszéljetek erről.
Az én családom sosem volt ilyen, valszeg azért mert már korán Pestre költöztem, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeretnek és nem aggódnak értem.
#16 Pontosan. Elcseszett dinamika van itt, ezzel egyet fogok veled érteni. Mert ez a valóság.
Tettem már fel ezzel kapcsolatban kérdést. Ezért a lényeget most arra helyeztem, miért nem vesznek komolyan.
De van valóságalapja annak, amit mondasz.
14.
Jól van te kis sosem babusgatott, féltett, nagyon önálló, no-go zónákban óvodásként utazgató.
Gratulálunk!
Hàny éves vagy? 😂😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!